Et glimt av sommer
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Inge K.

Vakkert og velkomponert med fine farger. Er dette den samme som den som sitter på eineren? I såfall må jeg revurdere gjettingen på art.. Dette tror jeg er en Boloria euphrosyne..:-)
Terje M.

En flott komposisjon med lekre farger. Synes også dette hadde trengt litt oppskarping.

Mvh
TerjeM
Hanne H.

Takker for kommentarer.

Jan Inge: Sommer fuglen er nok ikke den samme som den på einebusken. Dette bildet er tatt i Dividalen i Troms, mens sommerfuglen på einebusken er fotografert på Bygdastølen i Fusa kommune i Hordaland.

:-)

Hanne H
Jan Inge K.

Hehe, da opprettholder jeg mine spekulasjoner om art.. Men du vet kanskje sjøl hva slags arter det dreier seg om?
Lars Ivarson F.

Ja, her glimtar det til:-)) For fram på vetteren stundom han tenkte...Velkomponert i fine fargar, men fokus burde ha vore betre og eintydig på hovudet. Hadde du satsa på Canon , som meg, så kunne du no ha kjøpt deg Canon EF 100mm f/2.8.L Macro IS USM, verdas første makroobjektiv med biletstabilisator. Fyttikatta kor flott sommarfuglen din då hadde blitt..
Hanne H.

Hei og takk for kommentar Lars! Tror nok ikke jeg kommer til å bytte kameramerke i nærmeste fremtid, men et macroobjektiv står høyt på ønskelista.

Jan Inge: Jeg tror nok du har bedre kunnskap om art enn meg. Jeg kommer ned til at det er en perlemorsommerfugl, men det er det. Har ett insektskurs, men jeg er ingen ekspert.

:-)

Hanne H
Vilde J.

Kjempe flott bilde med bra fokus!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu