Det grå fyr
Utstyr
  • 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan-Erik E.

Vakkert stemingsbilde dette!
Fint slør i vannet du har fanget og bra komposisjon. Bra dette!

Mvh Jan Erik Eriksen
Inger Anne Maritsdotter V.

Et vakkert og velkomponert stemningsbilde frå denne idylliske byen.
Per Ove H.

Takker for hyggelige kommentarer. Setter pris på dem! Selv her i Vestfold er våren et lite stykke unna, og jeg ble fristet til et dykk i arkivet. Bildet er fra 1. mai i fjor.

Mvh
POH
Inger Anne Maritsdotter V.

PS: har vært i Skagen i 97 og 98, og har veldig lyst tilbake, det er en vakker by. Reiste dengang fra Larvik og med hurtigbåten direkte til Skagen, et rutetilbud som blei nedlagt, dessverre.

Bildet ditt er også tekniske upåklagelig.

Mvh Inger Anne
Venche J.

Liker firedelingen din og den høye flotte himmelen.
Nydelig stemning.
Wenche.
Birgitta S.

Detta var en vacker bild, De mjuka formerna i vattnet, ljuset på vågorna, den lilla rodnaden på himmelen ... Fin atmosfär..!!

Mvh
Birgitta
Kirsten H.

Flott lys og fin komposisjon. Det er vanskelig å plassere horisonten riktig i bilder som dette, men jeg synes du har truffet perfekt.
mvh Kirsten
Per Ove H.

Takk til Birgitta og Kirsten for interessante kommentarer.

Mvh
POH
André S.

Veldig fint! Har nesten samme bilde selv:-) Skagen er et paradis. Med og uten kamera.
Tone A.

Heiter fyret."Det grå fyr"? Pga at det ikkje er mykje gråtona her med gløden frå den kveldstona himmelen og med ein lystona topp.
Du har fått fram eit bilde som osar av harmoni med sin s-forma komposisjon.Lyset gjer mykje for bildet med sine gylne tonar som fargar dei dovne bølgene som slår mot land. Flott med sandpartiet som har varmtona glød der det ligg omslutta kveldstona sjø.
Menneska og fuglen gir litt liv til Skagenidyllen som hadde vore komplett utan alle bygningane ved sida av fyret eller er det båtar?
Flott komponert med den høge himmelen og fyret ligg godt plassert.Gildt at slike bilde frå 2010 får eit gjensy. Bra jobba!
Helsing Tone
Per Ove H.

Fyret blir kalt "Det grå fyr" og er grått på farge, men offisielt navn er Skagen fyr. Bildet ble tatt på en usedvanlig stille og fin kveld 1.mai 2009. Setter stor pris på så fine og utfyllende kommentarer.

Mvh
POH

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu