Kraft i en liten hånd
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-06-16 18:35:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rolf Arne R.
Hei Sebastian
Her har du fått frem nok et godt bilde. Symbolikken er sterk og viser den sarte kontakten mellom foreldre og barn som er så viktig.Skarpt der det skal være og uskarpt i fremmre og bakre del forsterker det hele. Ekstra spennende gjør det seg i sort hvitt kansje en liten justering på kontrasten i handa, men det er pirk. Flott bilde.

mvh
Rolf Arne
Sebastian Mortes H.
Takk for hyggelig melding. Er ganske fornøyd selv. Sort/hvitt gjør ting mye mer spennende, og motivet i seg selv er gripende. (no pun intended)
Edith-Mari P.
Jess, da får du æren av å få min første kritikk som f/64-medlem! Det betyr at jeg kommer til å være litt streng, og helt sikkert tråkke i salaten. Men det tåler jeg å få høre, så bare si fra! :)

Hender er noe av det vanskeligste i hele verden å fotografere. Synes jeg. Motivet du har valgt er velkjent og sterkt emosjonelt (enten man er i familie med barnehånden eller ikke:), man kan legge mye i et bilde som dette. Så når det gjelder ide får du full score, dette vet vi at funker.

Når det gjelder teknikk lurer jeg for det første på hva slags lyskilde du har brukt? For meg blir dette for hardt, og det får et litt typisk "blitz"-preg hvor lyset kommer rett på uten nåde og setter harde skygger og glans i huden.

Jeg hadde villet gitt det et mykere uttrykk, og i første omgang forsøkt med mykere lys, kanskje sammen med smalere dybdeskarphet. Jeg ville også unngått å bruke vidvinkel, tommelen til høyre blir stor og dratt ut av forvrengingen.

Jess! Håper det var noe her å ta med seg! Spent på fortsettelsen :)
Terje K.
God ide å ta med seg videre, men teknisk faller det dessverre gjennom - det grusomme blitzlyset ødlegger i mine øyne alt her.

Det er noen fine linjer her, men foreslår, at du tar bilder, mange bilder videre, men prøv å demp blitzen eller bruk eksisterende lys og en reflektor..

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu