Gutten i røyken / Dum Dum Boys
Dum Dum Boys i Brygga Kultursal, Halden
Bildet inngår i albumet Rock 'n' roll -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Sigma 180mm F3.5 APO Macro IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Yngve Sem P.
Kraftfullt og energisk. Kledelig grønnstikk som gir meg monster-vibber. Feil lukt og feil farge, og føles riktig. At jeg ikke ser venstrearmen, som dermed skaper en illusjon av en armløs hånd på hodet, synes jeg er kult absurd. En ekstra piff til det groteske uttrykket i Prepples ansikt, selv om han gjerne kunne krummet hånda litt og røsket litt i topplokket. Nå ser hodet nesten ut som en hvilepute for hånda. Men godt sett og fanget av deg, uansett.

Synes det er litt mye luft i overkant, og vil gjerne se et kvadratisk utsnitt. De doble strekene (gitarreima?) bryter litt i en ellers ren flate.
Det dirrer i jorden. Bra !
Trine S.
For en fantastisk kritikk, Yngve! Jeg er ikke helt sikker på det kvadratiske formatet her, har prøvd forskjellige utsnitt, og følte at han trengte litt luft. De doble strekene er faktisk bare genseren hans med fold på (og print). Prepple spiller ikek gitar(ikke på denen konserten ihvertfall). Hånde ga meg en litt "Addams Family-feel" ;) Han er jo en meget visuell mann, som gjør det takknemlig å knipse han.
Ivan H.
Hei,

Liker veldig godt uttrykket her. Rått.
Slik vi liker å se Prepple på scenen.

Jeg liker toningen og røyken. Er med på å formidle stemningen. Jeg er derimot litt usikker på komposisjonen, der jeg føler at det blir litt tungt til høyre. Mulig et kvadratisk utsnitt hadde fungert ja, men hvis du skal beholde dette utsnittet, ville jeg mørknet nedre høyre parti noe. Dette for å skape en oppveiing til øvre venstre hørne, som jeg synes blir litt tomt. Særlig med så mye luft over.

Bryr meg ikke så særlig mye over gitarreimen, men du kan jo se hvordan det blir uten. Tror ikke det er gjør så mye fra eller til.

Ja, et konsertbilde som jeg synes er veldig bra. Men kan det blir bedre?

.
.
. Ivan .


Christer B.
Spenstig konsertbilde. Synes det meste funker her, ikke minst innlevelsen. Meget intenst og bra konsertportrett. For å pirke kunne jeg kanskje tenkt meg litt tettere beskjæring, muligens kvadratisk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu