Vitronaut
Utstyr
  • sort kamera
  • sorte objektiver
  • Brennvidde$mm
  • Blender-
  • Lukker1/0s
  • Nei
  • Annetselvutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriErotikk
  • Lastet opp
  • Visninger573
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Pål R.
Enda ett herlig bilde fra din hånd. Spesiellt syntes jeg ansiktet er bra, flott lys og en herlig munn. Mer usikker på 'rumpetroll'halen. Skulle gjerne sett at den kom ut av 'noe'. Ønsker meg også en mer uskarp/uklar 'ramme'. Men bevares, dette er fine saker.
Pål
Ole A. V.
Hm, en marerittaktig fremtid, vonde drømmer eller bare fantasier fra (et) mørk(s/t) sinn? :)

Glimrende laget. Minner meg om elementer fra fantasy og sci-fi, lett iblandet mørke skrekkfilmer.

Tittelen antyder kanskje at skapningen ikke bare er tilblitt in vitro, men at den også tilbringer sitt liv der. Det ser klaustrofobisk ut, og uttrykket tyder heller ikke på at vesenet trives noe videre i sitt begrensede univers. Den vil ut, men om verden utenfor fremstår noe lysere er et nytt spørsmål. Ut fra denne umiddelbare betraktningen av bildet er det lett å trekke tolkninger og assosiasjoner videre utover. Men hva du egentlig har som intensjon bak bildet aner jeg ikke.
Tove H.
Vitronauten framstår som et skrik..om ikke av Munch...så fikk jeg likevel en assosiasjon der... Ellers tenkte jeg på et liv som ikke får utvikle seg..innestengt bak glass og et vindu med jernbolter. Tenkte gammeldags dykkerklokke på havets bunn...vil livet kunne overleve utenfor...eller inne? Et håpløshetens skrik, kanskje. Lyssettingen er med på å vise hpåløsheten. Gjentakelsen av munnen..i ringene rundt det samme. Fargene er også dystre, Kanskje pga fargene at jeg fikk undervannstankene...
Med tittelen antyder du vel at dette scenariet kan være i verdensrommet...med alle de tanker det kan gi.
Veldig bra kreativitet og utførelse!
Hilsen Tove
Erlend M.
Takk for kommentarer. Setter stor pris på at dere kommer med tolkninger!
Ivan H.
Som vanlig meget godt teknisk utført.
Første tanken som slo meg var at "foster gjesper også". Dette fordi jeg nylig fant ut av foster kunne gjespe. Sikkert ikke den tanken du ville ha frem med bildet, men det var det første som slo meg.

Undrer litt på om dette er et utsnitt av et større bilde? Har sett at du tar ut utsnitt for å vise detaljer. Hadde vært interessant å sett bildene dine i stor skala, der man virkelig kunne utdype seg i detaljene.

Ser frem til neste bilde, Erlend.

.
.
. Ivan .
Erlend M.
Dette er nok hele bildet. På min hjemmeside ligger det detaljer fra mange bilder, men det blir riktignok ikke det samme som å se de printet stort.
Avsluttet .
Hei!

Artig dette her. Kunne virkelig gjort seg som et cd cover eller lignende. Liker motivet. Har ingenting å utsette på det slik jeg ser det.

Mvh Jon Martin
Erik J.
Dette kan jeg se på lenge... Masse rom for tanker og tolkninger. Det jeg liker aller best er hvor fint metallet i rammen er gjengitt. Det er kanskje ikke riktig å si fin stofflighet om metall, men uansett harmonerer det veldig bra med "vesenet"
For å illustrere hvor mange inntrykk dette gir prøver jeg meg med å si at det uttrykker en utrolig varm kulde...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu