High key sangsvaner
Får ikke dette helt til å stemme... har etterbehandlet bildet slik jeg hadde tenkt, og fikk det egentlig til nokså sånn som jeg hadde sett for meg på forhånd, men allikevel er jeg ikke fornøyd.
Føler ikke kompen sitter, men klarer ikke se helt hva jeg skulle gjort annerledes heller.
Noen som har noen gode forslag?
Ikke helt i mål
Utstyr
  • Nikon D700
  • 200-400 f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455978} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Vegard A.

Hei
Jeg synes du har et godt utgangspunkt. Nå ligger fokus på svane nr 2 og for meg blir det litt trangt foran den. En ide kunne vært med fokus på den nærmeste svanen, med samme utsnitt. Da blir det mer plass foran fuglen og jeg tror du vil få litt bedre balanse i bildet. Bare et forslag. Om det er godt er opp til deg...
Mvh Vegard
Frode H.

Selve komposisjonen synes jeg er god.

Det som slo meg først var at kanskje hele bildet skulle vært diffust eller soft om du vil, istedenfor at en liten del av bildet er skarpt.

Tok bildet inn i NX2 og tilførte Gaussian blur og litt ekstra kontrast via Curve og syntes resultatet ble ganske så bra. Bildet blir liksom litt mer interessant/mystisk.

Når du selv ikke er fornøyd, ja da er du ikke i mål enda... Du har vist at du kan formidle bilder, så stol på deg selv!

Venter spent på det endelige resultatet :-).

Avsluttet .

Flotte fugler disse sangsvanene. Har igrunnen ikke noen formeninger om hvordan gjøre bildet bedre. Du får liksom ikke sjansen igjen.
Men litt kan jeg jo komme med. Jeg ville fjernet den lengst unna. Og jeg tror nok at bilde hadde blitt mye bedre om alle nebb var i fokus. Nei, dette var vanskelig Tor Eirik.
Ihvertfall ett annerledes svanebildet.
mvh arild
Kolbjørn P.

Artig bilde hvor de tre fremste har tilnærmet identisk stilling, litt enig med Arild at den bakerste fortyrrer litt, foten til den bakerste ble litt dominerende i et bilde med ellers herlig lyse toner, men absolutt severdig, virkelig flotte fugler.
mvh Kolbjørn
Tor Eirik P.

Tusen takk for kommentarer :)
Gunnar K.

Komposisjonen synes jeg er grei, liker også forsøket på high key effekt. Jeg ville imidlertid duset ned farvene.Nebbroten blir etter min mening unaturlig og i tillegg får du (naturlig nok) et blåstikk i skyggepartiene.
Tor Eirik P.

Takk for innspill.
Kanskje du har rett mtp. fargene. Grunnen til at jeg dro på med litt ekstra farger var for å forsøke å forsterke den drømmeaktige effekten med high-key og skape litt mer kontraster i bildet.
Å ha naturtro farger i dette bildet var egentlig ikke noe mål...

TE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu