En bild från förra våren, tycknågot om du vill :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger523
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Christer B.

Fine briller!

Neida.. Fin belysning og gjengivelse av hudtoner. Litt usikker på om dette er en brillereklame (glasøgon), eller en lingerieadd. Ser heller ikke grunnen til at hun har hvit overdel og svart under, det kræsjer litt for meg. Så til posering; Hånden hennes fikk meg først til å tenke på en militærhilsen, men hun tar visst til brillene? Det kunne vært noe tydligere, f.eks med å holde dem med tommel og pekefinger. Hvor er høyrearmen? Kunne kanskje vært plassert på høyre hofte?
André G.

Flott bilde, men dette har du vel lagt ut før?
Tore N.

Tack för era kommentarer, den kan nog ha varit uppe förrut. jag sålde ett par bilder till ett företag som gör almenackor och posters så jag provade att postprocessa om den här lite som uppvärming före jag fixar dom som jag sålde :)

Mvh//Tore
Martin E.

Utrolig fin lyssetting og fantastiske toner i hud og hår. det er noe veldig merkelig med navelen i forholdet mellom trusen og magen. ser ut som overkropp er slått sammen med underkroppen av et annet bilde? det kommer mest fremm i overkanten av trusen (om man følger sentersømmen av trusen treffer den ikke navelen). Ellers et bilde av høy standard som alltid fra deg :)

Mvh Martin
Tore N.

Tack så mycket, jag håller med dig om den andra armen, den borde varit med. jag har inte monterat bilden, när modellen poserade kom hon för nära det ena "striplighten" det ger en konstig ljus effekt på magen. jag missade en del bilder på det förra året så nu märker jag upp punkten där ljuset är "upp mätt" för att korrigera sådanan missar lättare.
Morten H.

Liker dette bildet veldig godt, svært fin etterbehandling av huden.Posituren er også veldig passende. Lurer på hvordan softer du hud? ,dodge og burn på soft light layer?
Mvh Morten
Tore N.

Tack så mycket, dodge and burn är bäst men otroligt tidskrävande. jagt kör en motod som liknar den här den ger bäst utbyte mot tid/resultat tycker jag.

http://photo.net/learn/digital-photography-workflow/techn...softening/

Mvh//Tore
Morten H.

Veldig spennende teknikk, d/B er tidkrevende ja, helt vanvittig. Takker for tips Tore
Mvh Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu