Landskap
Dette liker jeg å kalle for landskapsfoto. Du ser kanskje hvorfor =)
Utstyr
  • Canon 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

No ser eg atter slike fjell og dalar
som dei eg i min fyrste ungdom såg.

Dette var de første ord som dukket opp da jeg så thumben og bildetittel - disse ordene som jeg mener ble skrevet av selveste nynorskens far Åsmund Olavson Vinje. Men arrester meg gjerne hvis jeg husker feil.

Vel, vel vi får vel se det som et landskap da siden tittelen penser tankene i den retningen. Ryggen blir vel å se som en slak utforbakke mens svaien i korsryggen blir dalen og rumpeballene må vel da bli to runde fjelltopper.Opp gjennom århundrene er det vel ikke tall på hvor mange malere som har sett kvinnekroppen som et spennende landskap. Jeg har sansen for utblackingen av bakgrunnen oppe og skyggespillet nede.

Roar
Svein O.

Fin kameravinkel, godt lys som får frem flotte hudtoner. Godt pressentert dette.
Tor Eirik P.

Flott 'landskap', fin vinkel og bra komposisjon, men jeg synes ikke lyssettingen er helt optimal, da den 'stjeler' de flotte kvinnelige formene til modellen.
Istedenfor å fremheve formene ser nå rumpa helt smal og 'rar' ut, så jeg tror jeg ville forandret litt på lysoppsettet her.
Ellers er det meget bra, det du har fått til her er egentlig et godt stykke arbeid, og denne typen bilder er mer utfordrende en man skulle tro. Med noen små justeringer så blir dette et meget flott bilde!
Ser frem til fortsettelsen! :)

TE
Yvonne Renate B.

Takk for kommentarer. Dette bildet tok jeg når jeg gikk på folkehøgskolen for to år siden, og da kunne jeg egentlig ingenting om lyssetting. Jobba ganske masse med å få det til. Jeg håper og tror at jeg skulle klart å få det enda bedre til nå. Sist jeg prøvde så gikk det ikke like bra, men jeg skal prøve igjen.
Sånn type lyssetting er av mine favoritter
Roar K.

Herlig, Yvonne.Fortsett slik-,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu