Nesten vår. Nesten.
Tatt i vilt snøvær med min iPhone og appen ShakeItPhoto.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • Apple iPhone 3GS 32 GB
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Hei!

For å være helt ærlig forteller ikke dette bildet meg så mye. Hunden har jo en litt artig positur, og grønnskjæret gjør seg. Ellers ser jeg ingen spesiell historie i dette bildet.Kanskje det hadde gjort seg om du hadde kommet nærmere? Ser forøvig ellers at du har mange flotte bilde.

Mvh Jon Martin
Tore L.
For meg er det mye hverdagshistorie i dette bildet. Lange skritt for å holde tritt med uoppdragen hund i ufyselig vær. Grå sølete dag uten farger. Slaps og med dritt i pose. Liker komposisjonen også men ville kanskje ideelt ikke hatt med personen til venstre. Får en slags nostalgisk polaroidfølelse.
Liker dette.
Thorfinn B.
Elendig teknisk, fargestikk, uskarpt, dårlig komponert/midtstilt, mye rot i bildeflata. Kanskje du burde klone bort bilen i forgrunnen og treet i bakgrunnen, he he

Huff huff, i flg læreboka er nok dette et elendig bilde, vil sikkert mange påpeke. For meg derimot er dette en superhøydare!!!

Svakhetene er bildets styrke og forsterker den hverdagslige hundehistorien. Storyn er klokkeklar og herlig formidlet. Bildet er kke bra pga svakhetene, men måten det er brukt på til å formidle og forsterke budskapet. Den avkutta mannen er også et viktig element som gir bildet det lille ekstra uromomentet og dybde i bildet.

Bildet har sjel og jeg føler en enorm tilstedeværelse i bildet. Jeg kjenner bikkja river og sliter i båndet, jeg føler vintern i nakkehåra og jeg hører bilene kjører forbi på den slafsete vegen.

Usedvanlig bra bilde og en sjelden perle her på "skarphetsdotten" der slike bilder oftest blir bannlyst. Om ikke blir de som hyller bildene det :-)

mvh Thorfinn Bekkelund
Frode J.
Hehe, nettopp det der jeg tenkte, Thorfinn! Takk til deg og dere andre også. :)
Torbjørn V.
Enig med Bekkelund! Gi oss mer av dette! En beskrivelse av en tidløs vinter som får meg til å gufse av kulda og sørpa i skoene.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu