Trying to make a life.
Er nok ikke noe teknisk perfekt bilde dette. Men jeg mener det forsvarer seg selv ved å fortelle en historie. Bildet er tatt fra en vinglende glassfiberbåt under lav fart innover en kanal her i Candolim 2 dager før jeg dro hjem herfra i slutten av april ifjor. Formålet med turen var fugl, men av årsaker som jeg ikke var herre over ble det midt på dagen før jeg kom avgårde og dårlig med fugl. Hva denne damen holder på med å hente ut mellom steinene vet jeg ikke men kan tipper skjell eller kanskje krabber da jeg vet det er en del krabber innover her da båteiere ofte har slengt ut teiner på vei innover for å plukke dem opp med fangst på vei ut igjen mens min oppmerksomhet var mer rettet mot trær og andre steder der det kunne være forskjellige arter av fugl.
Bilder forteller en historie, men er vel ellers ikke av en teknisk kvalitet som kunne ønskes.
Utstyr
  • Canon 40D
  • CANON EF28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSom nevnt under beskrivelse så er bildet tatt for frihånd fra vinglende glassfiberbåt. Midt på dagen i april i Goa betyr sterk tropesol fra skyfri himmel så lysmettingen var nedsatt med 0,33 og polfilter var i bruk.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Ivarson F.

Som du seier, ikkje teknisk perfekt,men interessant frå eit dokusynspunkt.Trur nok mange indarar prøver å overleve som mangesyslarar, og henter matauken kvar den måtte vere å finne.Slik var det her og før krigen i fattig-Norge.
Håvard F.

Topp formidling. Det tekniske er bra nok, for historien er sterk.
mvh
Håvard
Solvår B.

For et slit! Flott dokumentert. En vekker for noen og enhver.
: ) Solvår
Øyvind S.

Absolutt enig med Håvard, historien bærer dette bildet, slike bilder setter perspektiv på hvordan vi har det.. bra..
Øyvind
Roar K.

Takker så mye for positive kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu