Elefanthale
Elefanten er hentet på sxc Hu Med tillatelse fra fotografen Glenn Peb. Ansiktet har jeg selv fotografert. Ide` og utførsel er min.
Jeg ville gi elefanten ett nytt ansikt. Ellers var det bare ræva.
Jeg står for bildet.
Kreativt og tilltalende
Bildet inngår i albumet I mina drømmar. - Bilder som kommer frem i mitt hode
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Yngve Sem P.
Ettersom du kun har etterbehandlet hue i ræva her, er det lite nytte i å rose midtstilling, de utstående ørene, fargeomløp osv., men heller prise kreativiteten og det tekniske i manipulasjonen. For resultatet synes jeg er festlig, og det tekniske ganske så bra, selv om jeg ikke har erfaring med bruken av denne plug-in'en selv. Ser du har brukt den med suksess også på tidligere bilder.
Spesielt bra er sammensmeltingen i nedre del av ansiktet, men noe lys "klatting" kan jeg imidlertid spore i øye-partiet. Synes du har bittelitt å gå på i morfingen der.

Ansiktet, som ser ut som en ånd eller spøkelse, uten pupiller, er et utgangspunkt for skrekkassosiasjoner. Men i denne sammensetningen faller jo det selvsagt helt gjennom. Derfor mener jeg at du burde ha funnet et annet ansikt. Gjennomført humoren, kanskje ? :)

Bra og riktig å opplyse om opprinnelig rettighetshaver her. Men vet fotografen hva du har gjort med bildet hans/hennes ?
Lars-Anders M.
Ja jeg har fått bekreftelse på bruk av bildet.
Det er ikke noe plug in filer jeg brukt kun Photoshop CS4, og det holder langt.
Takk for ok kritikk.
Mvh
LAM
Håvard F.
Spennende og nytenkende.
Morsomt bilde. Skulle gjerne sett at du hadde tatt org. bilde men det er jo ok når du har fått tillatelse.
mvh
Håvard
Ivan H.
Likte dette. Såg ikke ansiktet med en gang, men etterpå så er det det eneste jeg ser, på en måte.

Tja, usikker på toppen her. Trenger du å ta med den? Scroller litt her for å kutte toppen og synes bildet blir mer konsentret og humoristisk hvis jeg kutter ned på midten av ørene. Kanskje også for jeg er usikker på øvre venstre hjørne. Der du har med blå himmel.

En annen ting er at bildet blir litt som mye oppskarpet. Ser mye hvite konturer.

Ellers en vellykket manipulasjon slik jeg ser det.

.
.
. Ivan .
Lars-Anders M.
Takk til Håvard og Ivan. Håvard Ja jeg er enig med dej om att det er best med egne bilder. Men jeg fant dette og falt før det. Dette er det eneste bilde jeg vist her som ikke er mitt fra begynnelsen.

Ivan. Jeg er enig i allt du skriver. man Jeg må lere meg å ikke legge ut bildet samme dag som jeg lager det. Må mogne litt før man legger dem ut.

Takk for saklig og god kritikk begge to

mvh
LAM
Fred S.
Ble ekstra imponert da jeg så den utrolig symmetriske elefanten, men jeg tilgir deg gjerne når jeg skjønner at utgangsbildet er et stock-foto, jeg har tross alt en "i slekta" som driver i samme gate.
Da gjenstår selve manipulasjonen, og den synes jeg vel er utmerket utført. Svært diskret til deg å være, og ansiktet er finurlig integrert i elefant rompa. Klarer ikke å finne ut om det er et selvportrett denne gangen, men du er i alle fall en dyktig fotofikler.

vh fred
Lars-Anders M.
Jeg fant dette og falt før det. Dette er det eneste bilde jeg vist her som ikke er mitt fra begynnelsen.

Som jeg skrev tidligere dette er det eneste lånte bilde jeg brukt eller bruker.
Allt annet er egne som ansiktet. Det er fotografert på køpesenteret Kuben i Hønefoss. Det er en utstillingsdukke. Liker ansiktet.
mvh
LAM
Erlend M.
Ser ikke noe problem med stock photo-bruk om dette er gjort med tillatelse. Det burde også være normen å kun kommentere selve bildet, og ikke enkeltfotografens "innsats", slik mange her gir inntrykk av å spekulere i.

Jeg synes bildet var veldig morsomt og vellykket. "Crediten" får autorene velge hvordan de vil dele seg i mellom.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu