Bombardment-Rain
Bildet er av en vanndråpe som ''sprenges'' mot underlaget på balkongen.
Usikker, men er noe jeg liker ved det.
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_457249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Oddbjørn M.
Jeg syns bildet ditt var utrolig flott. Liker lyset, og kontrasten mellom "eksplosjonen" og de store, mørke flatene. Langs diagonalen, litt til høyre for bildet, ser jeg en del merker etter kloning el.l. Siden blikket følger denne linjen ville jeg jobbet litt med å få den helt jevn.
Kenneth M.
Takk takk.
Hehe, bildet er rett og slett kopiert, snudd på hodet sånn at det ble en ''eksplosjon'' og de små merkene er vann. Den diagonale linjen er kanten på balkongen som reflekterer sol lyset og av en eller annen grunn kom fram som hvit, men det passet inn på et vis. Ellers har jeg dertet på litt svart farge rundt nederste delen av eksplosjonen for å fjerne det som ble igjen av blekket på balkongen. Dette er egentlig et resultat av lek i photoshop, så om jeg hadde prøvd å lage det en tur til så hadde det nok ikke kommet ut likt som første gang.

De hvite flekken på høyre side kunne kanskje ha blitt fjernet ettersom de ikke reflekterer seg som resten av bildet ja :)

Men takk for kommentar (^_^)/
Frode D.
Veldig spesielt bilde. Ser ut som om noe treffervannflaten og vannspruten som spruter opp igjen speiles i en ellers blikkstille vannfalte. Likte den skråstilte flaten og kontrastene i bildet. jeg ser og ser men klarer liksom ikke å påpeke så mye. Enig med deg, det er noe ved bildet! Frode
Kenneth M.
Takk takk for positiv tilbakemelding Frode :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu