Sunbathing I
Utstyr
  • Olympus E-500
  • Zuiko Digital 40-150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_457277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bente S.

Dette var et herlig bilde! En nydelig solnedgang i flote fargetoner. Jeg liker godt personen på bilde som sjekker badetemperaturen!
Mvh Bente
Roar K.

Herlig lys og farger i dette bildet. litt synd at den store utbrenningen i solrefleksen i vannet ødelegger. Den burde vært dempet på noen måte. Mulge hvis der finnes nok informasjon at den kan lysdempes. Em mulighet er også å legge på ørlite støy og så forsøke å dempe lyset på den. men det koster nok litt tid på å prøve og feile før du får det ønskede resultat. Mulig at litt forsiktig bluring i prosessen også kan være en ide. Jeg har selv brukt det noen ganger på utbrent vann. jeg synes bildet er verdt å spandere litt tid på. Dessuten får du med deg erfaringer du kan bruke i senere bilder med liknende problemer så som utbrente skyer og utbrentheter i hvite fugler for å nevne noe.

Roar
B.S. M.

Bente:
Takk for det. Og temperaturen hadde han god grunn til å sjekke, dette bildet ble tatt i november om jeg ikke husker helt feil.

Roar:
Setter pris på tilbakemelding og detaljerte forslag til utbedring, men personlig synes jeg at det feltet med overeksponering bidrar med mye av sjarmen i bildet. Det er definitivt ikke fototeknisk "korrekt", men jeg liker det veldig godt sånn, og når alt kommer til sitt er det i hovedsak for min egen del jeg tar bilder.
Rådene settes dog svært stor pris på, jeg er sikker på at de vil komme godt med i fremtiden!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu