På innerski
NM i alpint har vært avviklet i Narvik siste uken. Dette bildet er av en lokal løper under storslalomrennet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_458177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jarle H.

Noe av det viktigste ved spotrsfotografring må jo være valg av ståsted. Her kan det se ut som om at ståstedet er godt gjenomtenkt i forhold til at dette nok kan være et kritisk punkt i løypa. Bildet er rent for uvesentligheter og godt komponert.
Et godt og beskrivende sportsøyeblikk.

Mvh Jarle
Stein-Evert P.

Takk for tilbakemelding på et bilde jeg liker veldig godt selv. Enig i at uvesentligheter er borte, det har crop sørget for.
Når det gjelder ståsted var det litt av ei utfordring å finne gunstig plass, hadde ikke med skier selv, og jeg hadde ikke tillatelse til å bevege meg innenfor sikkerhetsnettet. Men jeg fant en plass hvor jeg nådde noen porter med zoomen, så alt i alt er jeg rimelig fornøyd med en del av bildene jeg fikk tatt. Artig var det uansett å prøve på en type foto jeg ikke har prøvd tidligere. Synd at NM er over, jeg vil prøve enda mer! :)
kjetil j.

Hei Stein-Evert
Pent dette her,,tittel og bilde stemmer godt overens.ikke lett å få gode sportsbilder med fart i, men det har du klart her....:)
Mvh
Kjetil
Stein-Evert P.

Takk skal du ha Kjetil.
Det er ihvertfall ikke lett når en må holde seg bak sikkerhetsnettet. Det gir mange begrensninger mht plassering. Men jeg fikk noen ok bilder allikevel ved å stå knapt halveis mellom tidtakerbua og Asbjørnstua. Og dels like ved tidtakerbua.
Artig å prøve noe nytt. Dette er en type bilder jeg aldri har forsøkt meg på tidligere.
Inge S.

Hei.
For betrakteren er det store spørsmålet. Klarte han svingen ? :-)
Et godt motiv.

Mvh Inge
Stein-Evert P.

Han klarte svingen, og den neste, og den neste, og fullførte. Og kom i mål.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu