Blåmeis
Tatt igjennom kjøkkenvinduet.
Utstyr
  • Canon 50D
  • 55-250mm
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_460101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Håvard Ø.

Setter pris på tilbakemeldinger.
Borgar T.

Hei, bildet er en fin dokumentasjon på at du har sett en blåmeis. Men det er ikke skarpt og det er ett ganske standard bilde rett forfra. Bedre lykke neste gang
Håvard Ø.

Ja, det kan ikke benektes, jeg har sett en blåmeis. Enig i at det ikke er helt skarpt, men synes det ble fine sterke farger, i hvertfall sammenlignet med de fleste bildene av blåmeis som kom opp i ett kjapt blåmeis - googlesøk. Takk for kommentar.
Trym S.

Helt greit blåmeis bilde.. enig i at det kunne vært litt skarpere og muligens også et litt tettere utsnitt.

Trym
Avsluttet .

Synes det er et koselig blåmeisbilde. Alt kan ikke være perfekt hver gang. Skulle jeg ønske noe endret, er det stammen bak fuglen. Den kunne med fordel vært enda mer ut av fokus. Da ville kanskje den «vibrerende» - og forstyrrende - effekten bevirket til tydeligere hovedmotiv. Er enig med Trym i at det også burde vært litt strammere beskåret, spesielt på sidene.
Jarle S.

Dette er ok forsøk,og du har fått fram fine farger på fuglen.De 2 foran meg har nevnt dette med skarphet og utsnitt,og må si meg enig med dem.
Hadde du valgt en kortere lukkertid,f.ek 1/640s,hadde du endt opp med blender 2.8. Det hadde gitt mindre dybdeskarphet,slik at den stammen som SON nevner,ville bli mere diffus(dette avhenger også av avstanden fra fuglen til stammen) og fuglen bedre framhevet.Dette i tillegg til et annet og tettere utsnitt tror jeg kanskje ville gi et bedre resultat.Men du har bare en ting å gjøre,prøve på igjen og igjen,til slutt vil du helt sikkert bli en habil fuglefotograf.Lykke til videre.

Vennlig hilsen
Jarle
Håvard Ø.

Takk for kommentarer! Er enig i det dere sier, og vil selvfølgelig prøve igjen og igjen, og forhåpentligvis se forbedringer. Tar ikke sikte på å bli noen fuglefotograf, men de er fine øvingsobjekter.. :) Det er nok desverre umulig å komme ned på blender 2.8 med min EFS 55-250mm, men den skal snart byttes ut. Kanskje til en 70-200 2.8 med 2x-converter. ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu