Man on Thu Bon River
Bildet er tatt i Vietnam
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 15-85 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_460739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
kenneth k.
Detter er et vakert, harmonisk og ro givende bilde.
Liker farge og dybde, perfekt eksponert etter mit syn.

Kunne ønsket meg mer luft rundt hele bildet.
Spesielt under speilingen i vannet.

MVH
Kenneth
Ole David P.
Hei Kenneth
Takker for kommentar
ODP
Leidulf K.
Hei Ole David.

Fint bilde, bra komp og en herlig stemning. Bra valg å ta bilde i sort hvitt, det fremhever stemningen mener jeg. Kenneth ønsket mer rom, men jeg mener at det ville tatt bort for mye detaljer og nærheten som nå er der. Så jeg likte ditt utsnitt. Enkelt, men det fungerer.

MVH,
Leidulf.
Ann F.
Ideelt litt mer luft under speilingen av mannen, men likevel et bilde du kan være bekjent av.
Kanskje en svak økning av kontrasten i vannet der det danner linjer? Eller alt vannet lysere?
Jeg bare funderer.

Mvh Ann
Ole David P.
Takk for kommentarer.
Etter at bildet var ferdig, i mine øyne, prøvde jeg å endre litt på lys og kontraster en rekke ganger, men kom hver gang tilbake til utgangspunktet. Spesielt vannflaten er veldig følsom for skjerminnstillinger / skjermtyper. Testet bildet på tre forskjellige skjermer, både med grafikk og web innstillinger.
Det er absolutt interessant med tilbakemeldinger vedrørende denne problematikken.

Mvh
ODP
Isidoros P.
Et kalsisk motiv som jeg liker godt.Stemnigsfult og med bare de nødvendige kontraster.Linjene er gode og posituren til mannen er bare som en naturlig del med båten.Vet ikke om dette kunne være bedre om hele båten kom med..jeg liker at det er så pass tett utsnitt..
Kjempe bra.
isidoros
Ole David P.
Takk for kommentar Isidoros.

Mvh
ODP
Ann F.
En liten følge til Isidoros' tanker:
Jeg for min del liker at ikke hele båten er med, som vist er mannen plassert ganske nær sentrum, og det gir ro til bildet. Skulle hele båten vært med, måtte det også blitt med mer vannflate hvis mannen fortsatt skulle vært i sentrum, og da ville mannen blitt mer uvesentlig siden han ville blitt en størrelsesmessig mindre del i bildet. Nå spiller han hovedrollen, og min tanke får lov til å undres på hva båten er på vei mot - og som mannen er så uinteressert i.
Ole D.: er fullt klar over problemet mht skjermer, lys og kontrast. Jeg kan bare ikke la være å la tankene vandre til andre mulige uttrykksformer - det kan være givende å utforske mer enn en mulighet, og så velger man den man synes er den riktige for seg selv. Når jeg gir slike tilbakemeldinger, er det ikke ment negativt, men som et spark til tankespinn.

Mvh Ann
Ole David P.
Hei Ann, takk for kommentar og innspill.

Jeg er helt enig i at man skal velge den versjonen som en selv synes er den riktige, og som defineres som rettighetshavers originalversjon. Min bekymring er at det i dag er svært få som ser originalversjonen.
Sett bort i fra dårlige kopier i noen blader og bøker var det i den ”analoge tidsperioden” rettighetshaveren som bestemte hva publikum skulle oppleve. I den ”digitale tidsperiode ” er det den enkeltes skjerm som i alt for stor grad bestemmer opplevelsen.


Mvh
ODP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu