Sting
Fra utstillingen "On the Edge" ved Obrestad fyr på Jæren - en del av et større prosjekt i forbindelse med at Stavanger var europeisk kulturhovedstad i 2008.

Utstillingen består av 360 lysende plasthoder med hver sin ulike personlighet. På avstand skal de bli til en lysende rød sky.
Kunstner er Christian Sunde. Medhjelpere er flere hundre ungdomsskoleelever fra hele Hå kommune.

http://www.aftenbladet.no/lokalt/jaeren/944449/360_lysand...uo%3B.html
Utstillingen var plassert helt på kanten ved Obrestad fyr - med alle ansiktene vendt mot Utsira hvor det sto to store lysende hoder. Jeg tok en serie med bilder; de fleste med havet som bakgrunn. Men dette bildet er tatt motsatt vei - med et skogholt som bakgrunn, og jeg syntes de nesten groteske stingene i ansiktet kommer veldig godt fram ved en forenklet framstilling i svart-hvitt.
Bildet inngår i albumet Stavanger europeisk kulturhovedstad 2008 - Stavanger2008. Stavanger-regionen hadde status som europeisk kulturhovedstad i 2008.
Hans Majestet Kong Harald åpnet det europeiske kulturhovedstadsåret 2008 lørdag 12. januar. Så inntok minst 60 000 mennesker Stavangers gater for å se en gigantisk parade med over 2000 deltagere fra alle kommunene i Rogaland, med show og forestillinger og fyrverkeri, etterfulgt av konserter på ti av byens scener.
Under visjonen Open Port ble over 1100 store og små arrangement gjennomført i løpet av året. Rundt 2 millioner fikk med seg noe av det som sto på programmet.
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_461002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu