Kan forfall være vakkert?
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 24-105mm f4 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_462010} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
Fine fargetoner og god struktur i dette gamle treverket. Mye fint å finne i slikt gammelt tre:)
Visst kan forfall være vakkert. Spesielt rust og treverk er noe jeg har sansen for.

Inger-Lise
Kirsten H.
Likte godt refleksen i vinduene. Ellers er bildet skarpt og viser fine detaljer. Mvh Kirsten
Nils G.
Takk skal dere ha for tilbakemeldingene.

Nils
Thorbjørn R.
Jo, dette er absolutt velfungerende. Varierende grad av vedlikehold på denne veggen. Fascinerende mønster. Speilingen er nevnt - og den er viktig. Jo, flotte greier.

Mvh Thorbjørn
Jørn B.
Jeg liker fargene og strukturen i bildet! Mykheten forsterker intrykket! Bra!
Mads H.
Herlig bilde. Speilingen er nevnt, den tilføer akkurat det lille ekstra. Ville kansje ha beskjært litt nederst, slik at kun tverrbjelken på døren kom med og ikke hulrommet undr hytten.
Marte s.
Ja, dette bilde var i alle fall vakker! Synes selv det er noen fasinerende med gammle hus og bygg. Det var fine myke farger og refleksjonen i vinduet gjør mye av seg. Flott! :)
Nils G.
Takker for tilbakemeldingene. Når jeg tok bildet var det egentlig de gulbrune delene av den råtne døra som fanget interessen. Heldigvis ble det fler innfalssvinkler etter hvert.

Nils
Edmund M.
Et interessant fotografi med ganske mye innhold. Først og fremst bildet i bildet, altså vinduet med speilingen som gir fine fargekontraster til den gule veggen. Dernest det røde plankebordet i kanten som holder alt på plass.
En rekke vertikale linjer brytes fint av noen få horisontale, for eksempel dørhengslene. Vinduets geometri med sine rette vinkler og kvadrater får her en ny funksjon. Ellers liker jeg utsnittet der det ser ut til at du har utelatt alt uvesentlig. Kanskje litt usikker på beskjæringen i underkant, men kan egentlige ikke si om jeg ville gjort det annerledes så lenge jeg ikke vet hva som befinner seg nedenfor bidekanten. Det kunne kanskje gå an å beskjære litt høyere opp, men med fare for at det blir for trangt. Ellers er det jo mye liv i treverket, og det grå feltet på døra beskriver et begynnende forfall.
Mvh.
Edmund M.
Nils G.
Takk skal du ha Edmund for den detaljerte kommentaren din. Du har jo sett mer enn meg her og det setter jeg pris på.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu