Bildet inngår i albumet Tanzania 2010 -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2010-04-20 21:24:12
  Versjon #2
Utstyr
 • -
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_462419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ketil g.

Flott bilde. God komposisjon og fargebruk. Liker plassering av elementene i bildet. I tillegg en god miljøskildring.

ketil
Linn-Camilla G.

Tusen takk for god tilbakemelding Kjetil!
Har vært inne på dine bilder også, og likte de alle veldig godt! Du er svært dyktig!
Roar K.

Jeg er et godt stykke enig med Ketil Gylland. Men føler at venstre hjørne nede trekker ufortjent oppmerksomhet. Dette er et bilde der det viktige bør fram. Derfor ville jeg først kuttet nede slik at akkurat det blå med mønster forsvant. Scroll ned og se selv. Deretter ville jeg fjernet det resterende uskarpe nede med et kutt til venstre. Da føler jeg at du sitter igjen med essensen i bildet uten å ha tapt noe. Beskjæringer kan ofte gi bilder et annet og bedre uttrykk. Meninger er forskjellig, men jeg liker å gå tett på i slike skildringer som dette mens det i andre tilfeller passer å få med mer av miljøet. Her har du jo et veldig fint uttrykk på dama. Guttungen står klemt opp mot veggen og ser litt forsiktig fram. Den røde kjolen eller hva det er kunne vært klonet bort, men ikke nødvendig.

Roar
Linn-Camilla G.

Takk for kommentaren Roar! Nå har jeg lagt ut en ny versjon hvor jeg har fulgt tipsene dine :) Hva syns du om beskjæringen nå?

-Camilla
Kjetil N.

Likte dette.Fin belysning og fargebruk. Veldig spennende "dialog" mellom gamlemor og guttungen. Enig med Roar: Beskjæring nedenfra vil framheve akkurat dette hovedpoenget ved motivet - dessuten kommer diagonalen bedre fram, med en linjeføring som lokker fram mer dynamikk i bildet. Versjon 2 er best synes jeg, men ville ha lekt meg med enda mer dristig beskjæring.
Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu