"Søstrene på Amantani"
Jentenes kroppsholdning antyder en spent, men litt udefinerbar stemning som fenger meg. Den tekniske kvaliteten er imidlertid ikke fremragende.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-04-27 13:39:59
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSkannet lysbilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_462667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eviann A.
Liker bilde jeg selv om den tekniske kvaliteten ikke er helt på plass. Ser ut som den ene jenter furter og den andre har gitt opp og går sin vei. Jeg har selv vært på Amanti og blilde bringer frem gamle minner.

Mvh. Eviann
Inger-Lise S.
Et fint motiv. Liker positurene godt og inndelingen i bildeflaten.Ser ut som jenta til høyre holder på sin egen skygge:)Ville hatt mer kontrast på henne.

Inger-Lise
Anna K.
Hei Espen!

Jeg liker det meste her : fargekontrast, kropsspråk til "modeller" og dem jenta til hø. som går sin vei. Liker din brukk av DoF ... Generelt føler jeg at det ligger en trist drag over motiven, noe som bare styrker den.

Mvh Anna
Jonny E.


Hei

Meget bra positur, lys og skygger.
Dette faller virkelig i smak hos meg.

MVH
.JonnyE
Espen S.
Takk for hyggelige kommentarer!

mvh
Espen Seierstad
Lars M.
Jeg tenker umiddelbart: "Du få'kke leke mer i våres gård! Jeg er'kke venner med deg mer." -Dybwad/Petrie

Gresset i høyre hjørne tar for mye av oppmerksomheten. Ellers et stemningsfullt bildet hvor jeg kanskje også kunne tenkt meg noe mer lys på ansiktet til jenten til venstre.
Espen S.
Takk igjen!

Har nå lagt ut en versjon 2, hvor jeg har prøvd iømøtekomme noen av kommentarene. Synes sjøl den ble et hakk bedre.

mvh
Espen Seierstad
Gunnar John C.
Et interessant bilde, synes jeg. De små skikkelsene er talende, selv uten ansikter - om skepsis eller engstelse? Jeg synes også den litt røffe tekniske kvaliteten styrker opplevelsen av en stemning her.

Det er noe med skyggenes geometri som jeg undres over - barnas slagskygger på veggen er så smale? Veggen betraktes i noe som later til å være omtrent 45 graders vinkel, og da forventer mitt øye vesentlig bredere slagskygger? Har du gjort noe her i etterbehandlingen?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu