Mann med machete
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-04-27 08:20:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-04-27 08:28:18
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-04-27 13:15:01
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFra skannet lysbilde. En god del bearbeidet digitalt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_463732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole A. V.
Stemningsfullt lys og korn som gir inntrykk av morgentåke. Jeg synes det brede formatet der mannen er på vei innover mot de mørkere delene av bildet står seg godt til motivet. Åpent i innhold og tittel, pirrer nysgjerrigheten med sin lille ufullendte historie, og er i tillegg pent å se på.

Jeg kunne tenkt meg å sett det litt større.
Espen S.
Takker for tilbakemelding. Jeg skjønner ikke hva som skjer; forsøker å legge inn større størrelse, men de blir bare skalert ned når de kommer inn hit. Versjon 3 er jo 1200 piksler bred før jeg laster den opp hit...
Lars-Anders M.
Når jeg ser på dette bilde ser jeg først masse korn. Mitt første inntrykk var att det var for mye. Når jeg ser på bildet litt lengre forandrer jeg mening. Bildet vinner og jeg sitter igjen med følelser som går fra ro til redsel.
mvh
LAM
Lars M.
Dette er et bilde som fanger min interesse når jeg ser alle bildene som er lagt inni bildekritikken. Bildet er svært stemningsfullt og en ønsker å se mer, se flere bilder fra samme sted.

Imidlertid tror jeg at jeg kunne tenkt meg mer skarphet på macheten, den forsvinner litt.
Kristian H.
Dette bildet falt jeg fort for. Jeg tenkte først som LAM sier lenger oppe.. at det er for kornete, men det jevner seg ut etterhvert når jeg blir bedre kjent med bildet.

Når jeg ser på det, får jeg inn mange inntrykk og følelser. Først lurer jeg på hvem denne mannen er, og hva han gjør der, bærende på en machete. Hva har han gjort? Hva skal han gjøre? Hvor er dette? Det er også et fantastisk lys som skaper denne stemningen. Jeg liker veldig godt dybdefølelsen som blir skapt av de ulike nyansene innover i bildet. Mer trenger jeg kanskje ikke å si? hehe. Fantaskisk bilde. Det inspirerer.

Har du forresten prøvd å minske kvaliteten på filen før du prøver å laste den opp? Det kan hende fila blir ytterligere skalert ettersom den må passe inn i knøttsmåe 350 kB. Se om det går bedre om du lagrer filen på nytt med lavere fargedybde.

Mvh Kristian
Espen S.
Takk igjen for inspirerende tilbakemeldinger. Bildet i versjon 4 er altså lastet opp fra en jpg original som er på 142 kb, 900x300 piksler. Hvorfor det forminskes under opplasting aner jeg ikke. I versjon 4 kommer macheten tydeligere frem. Det ble bedre slik. Bildet er tatt idet morgentåka lettet og sola sto opp. Stedet er helt øst i Tanzania, nær grensa mot Burundi. Dette var et par års tid før machete ble et masseutryddelsesvåpen i nabolandet Rwanda...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu