Flammer
Ute i naturen en vakker dag og der står vi alle sammen rundt bålet og venter bare på at flammene skal dempe seg slik at man kan begynne å grille pølser over glørene.. Mat smaker aldri så godt som når man er ute i naturen..
Syns nesten jeg kjenner varmen av flammene når jeg ser på bildet
Utstyr
  • Canon Eos 40D
  • Sigma Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC ASP
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_464390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roy Helge R.
Jeg må nok innrømme at jeg ikke helt føler den samme varmen. Men kanskje det er lenge siden jeg har brent bål.

Fokus ligger på betongtønna i forkant og ikke i veden eller flammene som jo er hovedmotivet. Og betongtønna er egentlig ikke spesielt interessant. Bakgrunnen er gulbrun og går litt i ett med flammene. Det finnes helt sikkert en måte å fremheve flammene ved å velge en bakgrunn som gir litt mer kontrast mot flammene.

Ellers er jo flammer utrolig fascinerende. Og svært krevende å fotografere siden det som tiltrekker oss ved dem er vel den evige foranderligheten, at det aldri er to like flammer. Og når vi fryser et bilde av flammen, så blir denne kaleidoskopeffekten borte.

Ellers er det veldig fint at du skriver litt om opptakssituasjonen og en egen vurdering av bildet. Det var derfor jeg stoppet opp og skrev denne kommentaren her.
Marianne Holmstøen A.
Hei igjen Roy Helge! Takker igjen for at du tok deg tid til å titte innom mine bilder og gi meg en tilbakemelding.. Setter trolig pris på det og blir stadig klokere og mer oppmerksom på mine feil og forbedringsmuligheter....
Jeg er som jeg selv skriver en amatør i fotografering og er her for å lære og for å perfeksjonere min hobby... Alle tilbakemeldinger blir tatt imot og det får også meg til å se mine feil via andres betrakninger... Takk igjen.. Så nå er det bare og begi seg ut på nye eventyr..

-Marianne :O
Rune L.
jeg synes dette var en lun og varmt bilde. Kunne kanskje ha tatt bort litt av betongen under eller eventulet satt ned skarpheten litt:) ellers et kjempe flott bilde i min smak:)
Marianne Holmstøen A.
Hei Rune!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.....

-Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu