"Lilleputtland"
Muizenberg, Cape Town.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 10-20
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torbjørn V.
Tja...synes det ble for mye himmel og husene ser rare ut pga. vidvinkelen...dette ble for dukkehusaktig til å holde på interessen min.
Om det er mulig tror jeg det er bedre å bruke et teleobjektiv fra en høyde på avstand og en del mindre himmel...

Mvh Toby
Gunnar John C.
"Bandingen" i himmelen antar jeg ikke er tilsiktet. Du behøver ikke komprimere filen så sterkt - til knappe 80k - når du har 250k til rådighet.

Jeg liker idéen, men er enig med Torbjørn i at større avstand og tele ville gitt et bedre perspektiv.

Vennlig hilsen,
Gunnar
ketil g.
Skikkelig fin fargeklatt. Synes gavlene strekker seg mot himmelen i en intern konkurranse. Tror det er den "store" himmelen som medvirker til dette.
Teknisk veldig bra i forhold til "budskapet"

ketil
Avsluttet .
Fin bildeide. Personlig skulle jeg ha likt å sett dette bildet i svart hvitt og kvadratisk. Det er klart at fargene har mye å si her, men med den graderte himmelen og fargenyansene på husene så tror jeg dette bildet kan bli enda mer "kunstnerisk" i B/W. Uansett så har jeg sansen for dette bildet.

Mvh
ao
Hans Christian G.
spennende bilde, men jeg synes det er allt for mye himmel her, graderingen i blåtoner er ikke interessante nok til å redferdigjøre denne komposisjonen. Husk at blå himmel er noe de fleste av oss tar bilder av nokså ofte, derfor blir dette etter min mening nokså kjedelig etter hvert. Nedre del av bildet er derimot veldig spennende.....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu