- Mens me ventar II-
Bildet inngår i albumet - Ventestad - -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-05-23 17:57:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hanna R.

Fint:)
Avsluttet .

Hei Tone
Ja her er venteplassen, og snakket går løst og fast om båt og fisk vil jeg tro.
Jeg har ikke på lenge sett at noen bruker disse stolene lenger, det kan jo være fordi jeg helst har vært her om helgene. Jysla goe pommes frites de har i bua her, om du ikke visste det:)

Synes du har fått frem et fint preg i bildet, utslitt, ikke bare stoler, men også bildet ditt:) Slik oppfattet jeg ihvertfall bildet ved første øyekast.
Du får godt frem de detaljer som er vesentlige i dette motivet, farvene på de gamle stolene, rustede føtter mm.

Et bilde som ligger i den kunstneriske leia, hvor man kan tenke litt tilbake i det analoge mørkerommet, hvor mange hadde sin hobby ved å lage bilder, prøve og feile. Akkurat slik vi gjør i det digitale mørkerom idag.
Joda, jeg har bilde av disse jeg også, og bilde av disse stolene er blitt vist før her på galleriet. Men det jeg ville frem til, var at jeg synes at det har vært litt vanskelig å bestemme seg for utsnitt.
Her synes jeg du har truffet meget bra, og man kan liksom forestille seg at stolraden står oppleinet som en sirkel, og dette får jeg ut av din bestemte valg av kutting på begge sider, liksom at de to stolene i begge sider er den samme, om du skjønner.

Så Tone, her traff du meget bra. Og et bilde som forteller hvordan vær og vind påvirker produktet som står ute året rundt.
mvh arild
Avsluttet .

Se her ja, det ble en undrende bråstopp ved dette motivet, og litt annerledes vinkling fra din side? Ser ut som om de har stått ute en stund disse stolene. Presentasjonen du har valgt i den lyse bleke tonen passer fint til innholdet og historien slik jeg oppfatter det. At det meste preges av sol, vær og vind når det står lenge nok ute i naturen kjenner vi til. Derfor.., helheten i dette utsnittet (stoler med omgivelser) gir et bra inntrykk av nettopp dette. Derfor, interessant motiv, fint presentert og inspirerende løsning.

Tone A.

Hanne:Gildt at du likar bildet.
Arild:Takk for innhaldsrik kommentar, og nettopp pommes frites på Ølberg blei nevnt då eg henta nokre på Sola flyplass på fredag.Men me hadde ikkje tid, fotoapparatet var med for å sjekka stolane.
Gildt at du ser at eg ville få fram særpreget til stolane på min måte.Første gong at nokon har kalla mitt bilde kunstnerisk, takk. Eg har også ein anna versjon liggjande men synes at denne blei best.Bildet er frå april 2009.
Kjell:Godt at du synes dette er annleis frå meg, men ein kan bli lei berre landskaps-og makrobilde.
Både stolane, veggen og graset er prega av elde.
Gildt at du likar det.
:)Tone
Marit O.

Sært men utrolig fortellende der disse sære og blasse fargetonene gir motive en historie,topp formidlet Tone!


Mvh Marit
Hans-Jørgen H.

Utmerket komponert og foreviga Tone!
Blir skrekkeleg nysgjerrig....
Tydlegvis mange som har sitti her og venta..kanskje både på sunrise og rennedrev, men om plassane snart igjen blir opptekne det tvilar eg liksom på.
Men nasjonaldagen er rett om hjørnet så man vet nå aldri. Eller er det ekstra sitteplasser som må til på Bryne stadion der de kanskje møter Viking i cupen? Eller er det direkte inne fra venteværelset til fastlegen på Bryne...
Huttetutten Tone..Ser litt trist og deprimerande ut. Håper jeg slipper å gnage rumpa her nokon gong.
Trivelig maihelga frå Tyrisjela.
Tone A.

Her har det venta på tilbakemelding frå meg.
Marit:Gildt at du les ein historie her.
Hans-Jørgen:Stolane set fantasien din i sving og godt er det. Desse stolane har stått ute i årevis bak nokre naust ved Ølberg. På Bryne stadion er det betre stolar.Etter å ha budd i Bergen i 21 år heiar eg på Brann, og ikkje på Viking.Men "Bryne æ best".
At det ser litt trist ut her er eg enig i.Desse to grønskeflekkane på veggen forsterkar det saman med rustne stolbein, vegetasjonen og bjelken under.
God mailhelg,helsing Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Etterbehandlinga du har gjort her kler godt det losslitte motivet. Eit annleis bilde frå deg denne gongen, men både spennande og interessant. Eit bilde som set i gang fantasien, noko som er veldig positivt.

Mvh Inger Anne
Tone A.

Inger Anne:Gildt at du likar dette uttrykket som eg har fått fram her. Det var ein overskya og gråtona dag kor desse stolane stod der merka av tida.
Nå har eg lagt inn ein versjon v2, men eg likar v1 best.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu