Med sølv i håret og ring i nesa
Utstyr
  • Canon 40D
  • CANON EF28-300mm f/3.5-5.6 L IS US
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Solvår B.

Hun ser litt skeptisk ut, men likevel stolt. En kvinne som har levd et liv. En vakker pyntet kvinne. Det er spennende å tenke på hva denne kvinnen har opplevd. Jeg tenker at vi voksne kvinner har en del erfaringer som er felles, samme om vi kommer fra helt forskjellige forhold i forskjellige verdensdeler.
Dette bildet satte igang mine tanker. Jeg liker det.
: ) Solvår
John H.

Hei
Sterkt og innholdsrikt portrett. Det direkte, litt skeptiske, blikket er avgjørende her. Avgjørende for portrettet er også skjalet som danner en fin ramme rundt ansiktet. Den andre rammen rundt bildet liker jeg dårlig. Det blir litt overdrevent og fixfaxeripreget-
John
Lars Ivarson F.

Mona Lisa er ikkje spesielt vakker, men du har plassert ho harmonisk i biletflata og gjeve ho ei kledleg ramme rundt..god teknisk kvalitet... fint jobba
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Bent S.

Har ho pynta seg for fotografen. Flott portrett.

vh
Bent
Nils Christian S.

Et sterkt og talende portrett !
Meget dyktig utført!
Mvh N.Chr.
Hilde J.

Dette portrettet likte jeg godt. Interessant og uvanlig. Tekniskt fint. Jeg synes det er så stor kontrast mellom all den flotte fest-pynten og uttrykket i ansiktet. Hvorfor er hun så skeptisk eller misfornøyd til tross for at hun er så fint pyntet?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu