Å ligge på magen blandt skogens fineste vekster er som å dykke ned i eventyret.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70 - 200 f4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn Harald C.
Hei Et artigt bilde, men kansje noe forstyrende med det hvite feltet nede på V.side, ellers et flott motiv.mvh. Bjørn H.
Bjørn Harald C.
Hei Et artigt bilde, men kansje noe forstyrende med det hvite feltet nede på V.side, ellers et flott motiv.mvh. Bjørn H.
Trond W.
Det er artig hvor mange flotte bilder enn kan visst en bare tørr å krype litt :) Dette er ingen untak. Flott fra deg!

Trond
Nils G.
Takk skal dere ha.
Synes det er artig å eksperimentere litt. Håper andre også forteller hva de synes om de store feltene som er totalt ute av fokus.
Trond: og inspirasjonen til å være på bakkenivå har jeg hentet fra dine tester.

Nils
Kristine S.
Hei. Liker veldig godt kvitveis varianten din! Blikket festet på kvitveisen i fokus, mens alt det andre utgjør "helheten". Flott.
mvh kristine
Rolf Arne R.
Enig i at dette er et spennende bilde, og at ved å dykke ned litt finnes det mye. Vinkelen liker jeg godt, god fokus på blomsten. Kansje fargene kunne vært litt mer fres over, men det har kansje med at du har litt avstand fra motivet og får med noen blomster i forkant, nærgrensen på objektivet er vel ca. 1,3m viss jeg ikke tar helt feil.
mvh
Rolf Arne Ronæs
Nils G.
Takk til Kristine og Rolf.
Det var nettop dette med å få med helheten som var mitt utgangspunkt når bildet ble tatt. Dykke ned og se. Ta med også det som ikke er i fokus for derved å ha bare en blomst (eller noe mer) som det primære fokuselementet.

Nils
Inger-Lise S.
Spennende, dekorativt og med en komposisjon som er velvalgt. Jeg liker hvordan det gradvis blir mer diffust bakover, med blomsten i forgrunn i fin fokus.

Inger-Lise
Nils G.
Takk for kommentaren.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu