Estamos Venciendo
Estamos venciendo betyr "Vi vinner", eller "vi skal vinne/beseire". Bildet er tatt i en park i Caracas. Fidel Castro og Che Guevara er avbildet paa veggen.
Jeg synes det er et spennende bilde som sier mye. I skyggen (venstre) vises lokalbefolknigen i sin hverdag. Ei dame er til frisoeren mens en annen mann venter paa aa faa en haarklipp. Ruvende over paa veggen vises politikerne og deres makt over folket. Jeg liker hvordan lyset skiller personene, fra "vi vinner"-sitatet.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Isidoros P.

Et spenende motiv og bilde.Fin fargetone i et utofordrende lys..Komposisjon kunne være litt bedre..menskene til venstre burde være bedre med eller måtte klippes og klones bort...Men dette er egentig et flott gatefoto som fører oss i situasjons stemning ..og jeg liker bildet godt.

Gunnar D.

Takk for kritikk!
Ja det var et vanskelig lys. Jeg er enig i at menneskene til venstre skulle kommet bedre fram. Aa fjerne dem synes jeg imidlertidig hadde odelagt alt. For min del er kontrasten mellom dem og maleriet hele bildet...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu