Edderkopp i det grønne
En edderkopp av noe slag kom plutselig opp mellom tulipan bladene mens jeg tok morgenkaffen ute, måtte ta et bilde av den men den slappet av i varmen. Prøvde å finne en bra komposisjon og fant en s-linje som strakk seg gjennom bildet fra denne vinkelen, dog skulle gjerne vært foruten det runde elementet som forstyrrer til høyre men var for sent å ta et nytt bilde når jeg skulle prøve å slippe å få med denne dessverre.
Bildet inngår i albumet Makro - Mitt blikk inn i naturens lille verden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-05-14 18:01:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 450D
  • Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard F.

Lekker linje den er på da :) Tar som du er inne på litt oppmerksomhet "sola" til høyre. Mulig en demping på en eller annen måte kunne gjort seg der... Vet ikke...
I alle fall lekker macro, og den diagonale bølgete linjen var knall.
mvh
Håvard
Martin H.

Takk for det Håvard, hadde jeg bare hatt reflektoren for hånden så hadde lyset blitt mye bedre - hadde jevnet ut solyset fra høyre og fylt skyggene. Men ble et øyeblikksfotografi ettersom den hoppet avgårde rimelig kjapt :) Men syns det ble verdt å legge ut uansett :)
Avsluttet .

Jeg synes det ble et flott edderkoppbilde, Martin. Du kunne eventuelt ha gjort bladet til høyre helt uskarpt, slik at man ikke la så mye merke til det. Ellers er det en lekker linje fint plassert i bildeflaten fra bladet edderkoppen sitter på. Fin, dus grønnfarge.

mvh Anne
Martin H.

Anne, perfekt! Hvorfor tenkte jeg ikke på det, dette kan gjøres i etterkant med litt layers og blurfilter. Skal få lagt ut en V2 med dette gjort :)
Inge S.

Hei.
Godt jobba med v2 og en fin øyekontakt du fikk med denne karen. God macro dette.

Mvh Inge
Geir K.

Hei Martin.
Kult bilde jeg liker godt. Ser ut som fanden sjøl som kommer og tar deg. Flott linje du fikk i bildet. Versjon 2 ble bra.

Mvh Geir
Martin H.

Takk for det Inge og Geir :)
Lena H.

Kjempestilig macro. Versjon 2 ble veldig bra! God skarphet og øyenkontakt.

Mvh Lena:)
Stefan E.

Elegant macro. Synes kanskje originalen var best. Edderkoppen fremstår sylskarp og er tydelig hovedmotivet er bladet til høyre sammen med de rene farger og rene linjer med på å gjøre bildet stilig. Stefan.
Inger-Lise S.

To flotte macrobilder! (Mye fint her hos deg!
Topp komposisjon! Men for et fryktelig navn på vesenet! Vel, du har presentert det godt. Ikke for at jeg ønsker den vekk, det gjør jeg ikke, men v1 kunne faktisk stått alene uten denne hoppekaren :)
Dyktig jobbet.

Inger-Lise:)
Martin H.

Tusen takk for kommentarene Lena, Stefan og Inger-Lise - alltid koselig med god tilbakemelding :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu