Fluen
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per R. G.

dette er litt kjedlig bilde fluen er litt langt unna
Avsluttet .

Likte bildet, jeg. Men rett det litt opp. :o)
Sverre S.

Takk for kommentarer begge to!
Jeg kunne godt ha hatt et annet utsnitt, med fluen i en annen størrelse. Jeg skal prøve det siden, PS må tydeligvis læres. Når det er sagt så liker jeg dette bildet godt slik det er i full størrelse. Noe med farger og linjer o.s.v som jeg personlig liker.
Da er det bra å vite at det er en person til i denne verden som ikke synes det er så værst ;-)

Har sett at det heller litt mot venstre, skal også prøve litt på å rette det opp.

Første hensikt med å melde seg inn her er oppnådd, jeg ser at det er veldig langt igjen før bildene mine er ordentlig bra.

Greit å legge ut litt forskjellig i begynnelsen og se hvilke tilbakemeldinger man får. Selv har jeg en tendens til å like bilder som ikke er helt glassklare, men som alikevel har en viss atmosfære. Der er visst ikke så popis, men greit å se det også.

Venter nok en liten stund før jeg legger ut neste bilde, skal gå litt kritisk gjennom det jeg har og teste litt på utsnitt og annet i PS. Det er et stort program som det tydeligvis må jobbes mye med for å bli god i.

Sverre
Per R. G.

ja en lærer veldig av kommentarer og det er veldig fint
jeg også begynte i det små
legg ut bilder så lærer du !!!!!!!!!!!!!!
Avsluttet .

jeg synes bildet er bra om det ikke er noe å rope hurra for så er det bra til sitt bruk, du har fått til enkelheten i bildet og du har en harmonisk fargebalanse, men du kunne jo ha klonet bort de greien nederst på bildet i PS
mvh Vegard
Tarjei Ekenes K.

dritlekkert

fargene og linjene er bra

noe rusk på linsa i bunn av bildet?
(overgang mot mørkt)

tja, jeg vet ikke om det må rettes opp`?
mulig...

:-D ! son tarjeiav !
Sverre S.

Takk for kommentar Tarjei!
Dette var det første bildet etter jeg kjøpte kamera jeg virkelig ble fascinert av, og på mange måter grunnen til at jeg begynte å interessere meg for bilder i større grad.

Var egentlig på vei på fisketur i skumringen, gikk forbi bruttern sin bil i da jeg så dette synet. Tenkte jeg kunne prøve å ta noen bilder, selv om jeg trodde det var for mørkt. Skumringslys, og et gatelys et stykke borte. Strekene er refleksjoner av strømledninger.

Det er ikke rusk på linsen hverken nederst, eller noen andre steder, men en stund siden bilen er vasket.

Angående rettes opp, vet ikke jeg heller. Nå er bildet i den form det kom ut av kamera, samme utsnitt og ingen tilting. En oppretteing vil etter min mening medføre at bildet blir litt mer ''statisk'' og at fluens midtstilling vil komme klarere fram. Har ingen absolutt mening om dette, prøvde litt, men la det ikke ut som noen ny versjon.
Ligger inne i planene å prøve meg på en konstruert versjon i samme sjangeren med en del andre konkrete motiver jeg har tenkt på, men ikke fått gjort det ennå....
Mvh
Sverre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu