Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger177
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_467854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Jeg fikk mitt vårklipp sist fredag:)
Det er vel heller sjelden at vi ser slike bilder fra deg Thorbjørn.
Det første jeg merker meg, er kontrastløsheten som er tilstede i bildet, og det tror jeg du har valgt med vilje.
Jentas ansikt er sylskarpt, ja nesten litt for skarpt, det blir noen små slagskygger på kinnet hennes. Det blir nesten litt for mye av det gode, men ser nesten ut som at lyssettingen ikke er så veldig god på ansiktet til den skjønne jenta. Litt oppgitt er hun nok, og tenker nok sitt om hvordan klippingen vil bli seende ut til slutt:)

Jeg liker veldig godt komposisjonen. At du bare tar med litt av frisøren, det viktigste.
Liker også den kontrastløsheten som nevnt. Men lyssettingen i hennes ansikt er ikke helt bra. Ser ut som at lyset kommer rett imot, nesetippen er nokså lys, og lyset lager noen skygger som ikke var så bra.
Men, uff, alt skal læres, og om jeg skriver noe negativt her, er det nok ikke sikkert at jeg kunne gjort det noe bedre. Alltid kjekt å være etterpåklok:)
God helg og klippet ble nok bra tenker jeg.
mvh arild
Inger-Lise S.
Hei Thorbjørn!
For et herlig uttrykk på modellen:) Hun ser både skeptisk og nysgjerrig ut. Veldig god komposisjon: Som Arild skriver er det fint at du bare tar med litt av frisøren. Det er jenta og kammen som betyr noe her.Store, uttrykksfulle øyne:) Men jeg er ikke enig i at ansiktet er nesten for skarpt..
Personlig ville jeg kuttet i venstre side ( den speilvendte K,en, da jeg syns den tar for mye oppmerksomhet fra motivet; jenta hos frisøren.
Et bilde jeg liker godt.

Inger-Lise:)
Gunnar John C.
Dette treffer meg hjemme! Femtitalls-enkle omgivelser, noe oppmuntrende tidløst barnlig i dette dypt konsentrerte blikket, "blir jeg fin nå, tro?" Skeptisk og nysgjerrig, som Inger-Lise skriver. K-en, dimmeren og det litt moderne forkleet gir sublime hint om at dette likevel er en ung dame anno 2010, og bidrar dermed til et interessant bilde. Komposisjonsmessig synes jeg kuttet i toppen er flott - fingertupper, kam og saks, akkurat nok og ikke for mye til å ta oppmerksomhet fra motivet. Du har med mye venstreside, men det styrker opplevelsen av at blikket er rettet mot et speil der, som vi ikke ser.

Beklager at jeg ikke har noe konstruktiv kritikk å komme med, Thorbjørn, her er det mest øyeblikkets entusiasme som råder :-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Thorbjørn R.
Tusen takk for gode kommentarer. Dette er nok anno 2010, ja. Det er et bilde jeg selv setter stor pris på.

Mvh Thorbjørn
Øyvind S.
Her blir det blikket til barnet som bærer bildet, her lyser det av spenning og forundring på hva som er i ferd med å skje.. det duse tonevalget du har valgt kler bildet godt, likte godt hvordan du har lagt avgrensningen i topp.. den speilvendte K i vinduet gir liv og rom i bildet, men er usikker hva den tilfører..om 20 år vil barnet være takknemlig til deg at du tok dette bildet..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu