Nikkel......
På tur gjennom Nikkel, et ganske trist syn.... Røyken ligger som et teppe over husene som ligger rundt nikkelverket, det bor faktisk en del mennesker her. Lukta er sterkt og himmelen er grå. Hvor lenge kan man leve her??
Skulle gjerne hatt et skarpere bilde av dette, men det var vanskelig å holde kamera rolig nok på veldig dårlige veier, og med en en russisk sjåfør som drev med lavtflygning.
Utstyr
  • Canon 40 D
  • Canon 17-85 mm IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_468607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Heidi N.

Synes nesten det kler bildet at det ikke er 100% skarpt. Det gir det hele et litt gustent uttrykk, og det passer vel egentlig veldig godt slik situasjonen er der.
Dette her var godt dokumentert. Likte bildet ditt godt.
Mvh Heidi
Venche J.

Ja, huff det er for jævlig - rett og slett. De har fått penger fra Norge for å bruke til rensing av utslippene, men ingen ting skjer - desverre.
Flott dokumentar fra deg Jan Erik.
Tok selv bilde av Nikkel da jeg var østpå (fra 96-høyden), det var en helgedag og flott vær, men disen lå som et lokk over byen.
Wenche.
Gulli Hanne O.

Er glad jeg ikke bor der, kan ikke være godt for helsa i det lange løp. Bare så synd at renseprosessene ikke går som de skal.
Synes bildet ditt gir en dyster og god dokumentar på situasjonen, naturen rundt så naken etter at alt levende er dødt eller døende. Inntrykket forsterkes av SH, skjønt om du hadde valgt farger hadde det vel sett likedan ut? Liker komposisjonen din, med få og enkle elementer.
Godt foto.

mvh Gulli
Jørn K.

En dokumentar smed mye innhold dette. (Slik de beste dokumentarene er...)
Liker bildet godt, det skildrer den enorme forurensingen som foregår og teksten til skaper mange tanker. Flott jobba!

Fotohilsen
Jørn.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu