Trapp i San Sebastian, La Gomera
Utstyr
  • Canon G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_468719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald N.

Flott silhuet. Fin komposisjon. Lika dette bilete godt..

Mvh Harald
Øyvind S.

Flott siluettbilde hvor trappetrinnene blir litt i overkant store etterhvert.. godt med pågangsmot.. likte dette godt!
Øyvind
Torgny S.

Takk til begge. De øverste er selvfølgelig ikke trappetrinn. Trappen går i svinger og hvert av de store trinne er avsatser. Men det tok seg artig ut i silhuett :-)
Øyvind S.

Det var jo egentlig humoren jeg så også.. godt sett fra deg!!
Øyvind
Roar K.

Absolutt et interessant bilde der jeg velger å gå kompen litt nærmere i sømmene. Ser ikke bort fra at det kan skrives på kto. for smak, bak og behag som det så vakkert heter. Jeg ville kuttet ørlite til venstre slik at første trinn kommer direkte ut fra venstre bildekant av to grunner - først fordi det blir noe urolig i kanten som trekker til seg ufortjent oppmerksomhet. Dernest fordi en spiss om enn liten går direkte ut i krysset - ikke så negativt for perspektivet i dette tilfellet, men likevel. Personlig ville jeg tatt en centimeter oppe også, men da er vi hvertfall inne på smak. Vet utmerket at dette er pirk opp og pirk i mente og bare ment som forslag å se litt på. Jeg nevner gjerne det jeg ser og så får author selv se på det om det er noe å bry seg med eller ikke. Men når alt dette er sagt så er dette så absolutt et bilde verdt å bruke litt tid til å se nærmere på og studere. Har jo fått med meg at du presenterer bilder som ikke bare drukner i mengden. Husker deg vel mer som musiker bl.a. fra gamle Capodasten i Drammen tidlig på 70-tallet.

Roar

Torgny S.

Takk Roar.
Jeg var faktisk ganske bevisst på å beholde trappetrinnet helt ytterst fordi det avslutter trappene. Ellers kune de bare fortsatt, og en trapp som avsluttes i et tomrom. Hvis jeg hadde tatt en centimeter oppe, ville jeg mistet rytmen i de store trappetrinnene. Jeg tror jeg beholder det som det er denne gangen, selv om jeg kommer til å ta meg tid till å se rolig på det.
Jeg var bare på Capodasten noen få ganger, men holdt meg mere rundt Dolphins i Oslo. Husker deg også. Du skrev dikt, gjorde du ikke? Takk for grundig tilbakemelding :-)
Torgny S.

men gladest var jeg for det du sa om at bildene mine ikke drukner i mengden. Det er noe å leve opp til. tusen takk :-)
Solvår B.

Et artig silhuettbilde der den ujevne størrelsen på "trappetrinnene" gir bildet noe ekstra. Nydelig dust lys.
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu