Utstyr
  • Olympus E-P2
  • Lumix 20/1.7
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_469406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Ikke et enkelt bilde å kritisere, men det bør ikke være noen hindring. Skal prøve å beskrive det jeg ser og føler.

Jeg blir mest opptatt av fargene og teksturen forran som lages av gardinen. Blir på en måte som et filter. Jeg er mindre opptatt av det jeg opplever som skyggen av en vase, til høyre i bildet. Blikket mitt trekkes lett tilbake til fargene og mønstrene.

For å dra tankene mine lenger ut så oppever jeg en utestendt sommerdag, men jeg får ikke noen mørke forestillinger. Jeg får heller ikke noen åpenbar historie her, noen som egentlig ikke er nødvendig heller. Så jeg opplever bildet mer fotografisk, med linjer, farger og gardinen som filter for å få frem en effekt og følelse.

Et bilde jeg trenger å modnes med. Er også usikker på om det holder i lengden.

Har ikke noen tekniske invendinger her. Men sitter og tenker på hvordan det hadde blitt om du bare tok utgangspunkt i den delen som inneholder farger. Den diagonale linjen som gardinen skaper der interesserer meg, og skulle gjerne sett at den kom mer frem og ble mer sentral i bildet.

.
Ivan
Tove H.
Liker filter-effekten som gardinene skaper. Farge - og lys-spillet er nydelig på venstre del. Du er inne på noe her, men savner et blikkfang der inne...nå flytter blikket seg fra fargespillet til vasen - det flyter for mye rundt i bildet. Finner dessverre ikke noe mer konkret å si.
Et spennende bilde med muligheter til videre eksperimentering.
Hilsen Tove
Gunnar John C.
Mange takk til Ivan og til Tove, for fine og tankevekkende kommentarer til bildet mitt. Jeg kan forstå savnet etter noe å feste blikket på, Tove. Den utestengte sommerdagen som Ivan nevner treffer ganske godt min egen idé. Det er et dovent sommergardin, lite drama. Men motivet kommer igjen flere ganger ukentlig, Tove, så flere eksperimenter kommer kanskje:-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu