Så gresk som det kan bli.
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Ja, her er det vel berre ouzoen som manglar.
Mvh
Paul
ellen-k w.

deilig lys - fine farger!!!
ellen-k.
Steinulf L.

Pur idyll. Nydelig. Tett og fint utsnitt.
Marcos P.

Tyckte inte om denna bild...dessvärre....
Tycker skuggan på vänster sida stör balansen. Blommorna borde heller inte varit med.... eller så borde dom ha tagit mer plats. Du får en mer ryddig bild om du croppar den längs vasen neråt och över blommorna.

Hilsen

Marcos
Jóhann Á.

Greit bilde, Fred, for det meste... Ville fjernet blomstrene nederst. Ellers ble det sol og sommer! Skulle stengt inn grekern og hatt igjen den blå døra. Hadde vært finere en den mørke åpningen :o)
Fred S.

Takker for kommentarer, og ikke minst de kritiske. Setter pris på din kommentar, Marcos P, den er helt på sin plass. Skyggen var jeg usikker på, men fant ut at den fikk passere, blomstene i forgrunnen derimot burde ganske riktig ha vært fjernet. har gravd dypt nok i ''arkivet'' (les ''skuffene'') nå, og er lei av å legge ut halvdårlige bilder. Vi sees når jeg har samlet opp en del nye jeg er fornøyd med !
vh freds
Ole Martin E.

Nei, blomstene må være der! Gir balanse til blomstene lenger opp. Ellers et flott sydenbilde. Tror du må ta deg en tur denne sommeren også:o) Mvh Olemartin
Hans-Einar O.

Litt store kontraster mellom lys og mørke. Litt usikker på om jeg vil beholde blomstene eller ikke. Gleder meg uansett til allerede bestilt sydentur i sommer;-) Ellers har jeg det samme problemet som deg med graving i arkivet. Ikke så morsomt, men vi får skjerpe oss og komme sterkere tilbake senere. Kommer nok til å legge ut et bilde i ny og ne, men burde kanskje vente til jeg har litt å fare med. Vi snakkes nok ved en senere anledning, og skulle du være på disse kanter så må du ikke nøle med å ta kontakt.
mvh Hans
Tom E. F.

Heftig og med skikkelig trøkk i fargene, Fred!
Har selv ikke vært i landet, og da må kommentaren bli slik (..gresk for meg...)
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu