Budeiene fra Skibvik
Utdrikningslag med Gunhild som skulle drikkes ut som en budeie.

Vi hadde tatt turen ut til en øde plass, der jordene aldri hadde sett traktorer. Vi måtte leie taxibåt for å komme dit. Hadde vært i området dagen før med bonden som eide plassen, og etter 2 timers leting fant vi det perfektet stedet. Han sorget for at sauene skulle beite her den dagen. Optaket tok ca 6 timer inkl reise og scouting.

Bildet er tatt på samme måte som forrige gruppebilde; på stativ og korreograferende tar jeg bilder, som jeg senere limer over hverandre og plukker ut det jeg kan bruke ved hjelp av masks. Hele filen er på ca 900Mb og har 33 layers med jenter, sauer og justeringer. Etterarbeid ca 6 timer.

Takk til bonden Jan Roger og Lars Albert som var min assisent den dagen.
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Annetiso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Venche J.

Hard jobbing ga et supert resultat. :)
Du vrimler av gode ideer og det er en fryd å se på arbeidet ditt. En inspirasjonskilde av de store - det er det du er.
Wenche.
Venche J.

Glemte å si at jeg tror det vil gjøre seg i sepia også. :)
Wenche - igjen.
Atle J. G.

Takk for fine ord. Og ja, tror også sepia photofilter hadde gjort seg. Har ikke printet det ut enda, så kan fortsatt endre om jeg vil :)
AJG
Torbjørn P.

Mange plusser her: idé, location, koreografi, fotografering (ikke minst!) og selvfølgelig et imponerende etterarbeid. Moro at slike prosjekter også finner veien til foto.no!
Ole Andre S.

Flott bilde med masser av detaljer og en fin historie.
Bente S.

Det var litt av en historie og - ja litt av en fotodag! jeg synes resultatet ble kjempeflott! Liker historien, de duse "gamle" falma fargene, de glede jentene, omgivelsene - ja alt!
Bente
ketil g.

Her går du nesten Tiedemann og Gude en høy rang.
Utrolig flott.

ketil
Hjalmar E.

En slags moderne Tiedemann og Gude motiv slik jeg ser det. Bra jobba :)
Tone A.

Her imponerar du igjen med stor detaljrikdom og nostalgien både når det gjeld fotostad og med jentene si påkledning og utstyr.
Litt humor er det også med tanke på at ljåen er snudd opp ned, jenta med teppebankaren og ho som klatrar opp i treet med melkespannet.Alle budeiene er i full aktivitet mens den vordande bruda kosar seg.
Fargane likar eg slik som dei er litt falma frå 60-talet og med bakgrunnen så lystona.
Kjempebra jobba og her har ho verkeleg fått eit minne for livet. Eit brudebilde frå same staden hadde vore eit syn. Dette må då bli eit dyrt utdrikningsbilde for Gunhild.
Du stiller i ein klasse for seg, bokmerka av meg.
:) Tone
Gulli Hanne O.

Et utrolig flott og detaljrikt bilde, moro å studere. Glade budeier i flotte "gammelfarger", og veldig fin og dus bakgrunn synes jeg gjør mye for opplevelsen av dette bildet. Er imponert over din kreativitet, og din dyktige utførelse av alle gode ideer. Gleder meg til å se mer fra deg.

mvh Gulli
Håvard F.

Meget stilig og vel gjennomført foto fra setra og budeiene. Liker de duse fargene og fargesvakt, tilnærmet sort hvit i bakgrunn. Saueflokken i bakgrunnen er bare en liten "statist"detalj som jeg føler forsterker bildeopplevelsen og dynamikken i bildet.
Flott Atle
mvh
Håvard
John H.

Hei
Bøyer meg i støvet både for planlegging og utførelse. Et lite mesterverk som jeg blir målløs av. Dette nivået når jeg aldri og blir nesten motløs. Det deles vel ikke ut teningkast, men dette er Yatzee med seksere.
Tore A.

Wow wow wow.
Blir veldig målløs nå.
Må virkelig si at jeg har fått en ny favoritt her på Foto.no
Mvh.Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu