Pusi 2009
Bilde av min søsters katt som jeg tok da jeg var i Stavanger forrige sommer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_471832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Avsluttet .

Hei!
Det er en del ting ved dette bildet som jeg mener ikke fungerer helt.
Fargeutelatelse er veldig vanskelig å utføre vellykket. Jeg har prøvd det selv uten mye hell. Du har brukt rød farge på skriften over katten. Rød gir ofte et litt dramatisk uttrykk. Som om det skulle være et varsel eller liknende. Det kan fungere på et bilde som dette. Men, da må resten av utførelsen også stå i stil. hvert element i bildet må være fokusert på et mål.
Fargen på øynene til katten kræsjer litt med den røde skriften. I tillegg til at navnet på katten og "datoen" er i en veldig "pen" font, og i hvitt. Noe som ofte brukes til en koselig fremstilling av dyret. Synes også skriften nederst blir for stor og tar for mye oppmerksomhet fra katten.
Når dette er sakt, skal det sies at du har et veldig godt utgangspunkt i originalbildet. God eksponering, fint utsnitt og en pen katt. Men etterbehandlingen er lite konsistent.

Jeg er litt lei av alle kommentarer på denne siden som ikke gir konstruktive innspill. Så jeg håper kritikken min er konstruktiv nok, og at det hjelper videre.

Mvh. Emil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu