T-banen midt på 60-tallet.
Utstyr
  • Canon speilrefleks?
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_471973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Johan S.

Fin dokumentasjon av en svunnen tid. Jeg liker spesielt damen til venstre som har veldig lyst til å komme med en "melding", men som kanskje ikke tørr da det tross alt er en fotograf tilstede.

mvh
Johan

Ps
Bildene du har lagt ut viser verdien av "hverdagsbilder" etter en tid. La oss håpe vi ikke mister alle backup'er og kan legge ut slike bilder i 2040 også.
Ds
Ds
Torgny S.

Tja, si det. Det er snart 50 år siden. Kanskje hadde hun noe å si. Jeg tror bare det er et slengblikk.

Og takk :-)
Avsluttet .

Jeg likte veldig godt disse bildene dine fra T-bane både som passasjerer og Togfører på T-bane, på godt og vondt det har blitt mange forandringer, særlig jeg la merke til klesstilen og måten disse kundene sitter på T-bane.
Håper på at de reisende ser disse bildene og lærer noe av det.
Håvard F.

Ekte nostalgi. Slike bilder liker jeg godt. Synes formatet og balansen er bra. Hun er litt hardt kuttet, men synes ikke bildet lider mye pga det.
Flotte toner og fortelling
mvh
Håvard
Torgny S.

Takk for det. Dette bildet er tatt ved bilettluka. Dette var jo da T-banen var et splitternytt prosjekt i Oslo. Den harde kuttingen av damen er helt bevisst fra min side. Jeg vil ha henne i farta ut av bildet. Men det er lov å være uenig :-)

Jeg finner nok fram flere liknende om litt. Skal snart rydde i analogarkivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu