Brunbjørn
Brunbjørn tatt i Polarzoo i Bardu
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Hva er det den spiser? Maten trekker så mye oppmerksomhet ved at man ikke vet hva det er, at resten av motivet blir litt skadelidende. Ville valgt en annen lukkertid. Kortere lukkertid ville frosset vannet bedre, og lengre kunne gitt en bevegelsesuskarphet som gir bildet ekstra dynamikk dersom det som skal være skarpt fortsatt er det.
Nå ble valget noe midt imellom.
Espen S.
Er enig i at det i munnen tar stor oppmerksomhet, og at det er en litt uforståelig historie som blir fortalt. Valg av lukkertid synes jeg er ok. Kunne kansje tenkt meg en liten demping av høylysene på bjørnen. Positivt at det fremgår at motivet er tatt under såkallt kontrollerte forhold.
Lars M.
Det er et helt ok bilde. Det vesentlige er at det er tatt under i en dyrehage, hadde dette bildet vært tatt i friluft kunne man sett bort i fra de tekniske svakhetene ved bildet. Bildet er som nevtn helt ok.
Rune S.
Takk for konstruktive komentarer. Det i midten er en pinne den leker med.

Historien er vel at i denne zooen så trives dyra relativt bra og denne bjørnen leker..... Enig i at det det er litt verken fugl eller fisk med eksponeringen.

For dem som ikke har vært her så anbefales det for naturfotografer (blir en relativt konsentrert fotodag), målet for zooen er å gi dyrene et så naturlig miljø som mulig, dyra har derfor reltivt store områder å bevege seg på og man kan ved å bestille på forhånd få komme inn i inheigningen for å ta bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu