In To The Wild
Ser ut som om denne billa skal ut på eventyr.
Litt Stilig utsnitt.
Utstyr
  • Sony Dsc-HX1
  • -
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Annethåndholdt ISO 125
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Marie S.

Hei Mattis!
Enig i kommentaren din, det ser ut som om billa tenker noe sånt som "oi, for en stooor verden", og antakelig konkluderte den med at denne verdenen var verdt å utforske, mens jeg foran en sånn utsikt antakelig hadde funnet det greiest å bare bli sittende :)
Liker bildet ditt godt, synes komposisjonen er god og forsterker følelsen av at billa ser utover og vurderer / beundrer terrenget. Du har fått skarpheten til å sitte akkurat på billa, bra! Artig med makrobilder som ikke bare er artsavbildning, men også formidler en historie.
Mattis K.

Tusen takk for hyggelig kommentar.

Glad for at du likte bilde!

Mvh: Mattis Knudsen
Marie S.

Bare hyggelig.
Det var kanskje ikke kritikk å lære så mye av for din del (som du jo ønsket), men jeg er rett og slett anlagt sånn at når jeg går gjennom en del bilder så velger jeg oftest å stoppe opp ved de jeg liker best, og begrunne hvorfor jeg liker det. Det er sikkert andre som kan ta seg av alt som kunne vært bedre.
Jeg synes forøvrig at det ut ifra mange av bildene du har lagt ut virker som du har et godt blikk for komposisjon og å "se" motiver! Noen av bildene er det endel støy på, og andre igjen er kanskje tatt i litt "feil" lys (sterkt sollys midt på dagen, blir litt hardt), men jeg tror altså du innehar en av de viktigste forutsetningene for å kunne lage bra bilder - resten kommer med trening :)

Lykke til videre, foto er gøy!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu