• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-03-16 23:05:49
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per N.

Lurer bare på hva du synes selv om dette bildet ?
Hva er budskapet ?
Kan ikke skjønne annet enn at dette er et "slett på kamera" bilde.
Totalt uskarpt , masse støy , ingen opplysninger , ingen tittel .
Er sikker på at du har andre bilder som du kunne lagt ut .
Hilsen Per N
Bjørn J.

Totalt uenig,og det er ganske spydig sagt. Flott bilde med fint driv. Jeg ser for meg en dans evnt lek i allefall en flott bevegelse. Nærmest monokrome farger i en varm setting. Bilder som dette er mangelvare her og jeg ønsker meg flere sånne.
Børth Aadne S.

Hei! Jeg synes også dett ble bra. Spesielt bilde med fine duse fargetoner. Kreativt og bra :o)

Hilsen
Børth Aadne
Per N.

Det andre bildet til brukeren kan jeg absolutt like , her ser jeg et budskap og det tekniske er helt ok . Men det bildet som jeg hadde en kritisk kommentar til ser jeg ikke "greia" med , det er bare å beklage .
Da synes jeg det blir litt som følgende , ALLE bilder er egentlig bra, bare betrakteren har noen kunstneriske gener under topplokket som vi andre IKKE har .Det er rett å slett vi andre som ikke greier å se det kunstneriske innholdet i bildet . Flotte signaler å gi til "nye" fotografer , ALLT er lov , bare å legge ut .Her er det ikke så nøye med det tekniske inneholdet eller resultatet .
Da er nettsiden Fotopia sitt bildegalleri et "fint" eksempel på et sted der allt slipper igjenom uten noen form for kritikk . Ikke uvanlig at det legges ut 6-8 nesten identiske bilder av årets juledekorasjon !
Jeg må med beklagelse å melde at jeg synes dette er litt "keiserens nye klær"
Per N

Bjørn J.

Du gir deg ikke, at ikke du selv liker bildet vil vel ikke si at andre har nødvendigvis tar feil. Det kan jo være at ditt bildesyn er for snevert, for mye opphengt i tradisjonelle konvensjoner. Det går an å iallefall prøve å se andres bilder i lys av det enkelte bildes egenart. Jeg legger mye mer vekt på det visuelle inholdet enn det tekniske. Du legger inn ganske negative meninger om meg som betrakter som du selvfølgelig ikke har noen forutsetning for å hevde. Jeg synes derimot det er fint at det legges ut andre motivtyper enn fugle og makrobilder som jo florerer på sidene nå.
Katharina Ø.
+1
Heisan.

Jeg synes det er litt pussig å sammenligne bildet mitt med årets juledekorasjon, men takk likevel for tilbakemelding, Per N.

Takk også til Bjørn Johnsen og Børth Aadne, for konstruktive kommentarer.

Per N:
Jeg liker bildet, og ville gi det en sjanse på foto.no. Ikke fordi jeg trodde alle ville like det, men fordi det har noen kvaliteter som jeg setter pris på.

Bildet er tatt innendørs med Nikon D80 og fastobjektiv 50mm. For mer teknisk info, gå til lenken under bildet.

Er skarphet kriterium for vellykket bilde?
Piken på bildet er i lek, i dans, i ferd må å reise seg. Hun snur seg vekk fra betrakteren. Nettopp det faktum at piken er ute av fokus understreker bevegelse. Komposisjonen gir rom for motiv ute av fokus. Etter min mening kan budskap forsterkes av det uskarpe.

Jeg ville ikke gi tittel til dette bildet. Enkelte bilder får økt meningsinnhold ved bruk av tittel. Men er det alltid ønskelig å beskrive innholdet i et bilde ved hjelp av tittel?

Etter min mening bør tittelen gi noe ekstra til bildet, slik at betrakterens opplevelse av bildet heves.

Jeg synes dette bildet står best på egne bein, uten tittel.

Hilsen
Katharina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu