Bridge over water
En av bruene i Efjorden i nordland.
Utstyr
  • Nikon D5000
  • AF-S Nikkor 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Inge K.

Veldig godt valg av kamerastandpunkt, m.a.o. en svært vellykket komposisjon. Noe kjedelig lys er det eneste som trekker litt ned..:-)
Carina A.

Takk skal du ha. Er veldig fornøyd med det selv =)
Christian M.

Nå kjenner jeg savnet kommer tilbake når jeg ser efjord igjen. Er helt nydelig der, med en stillhet som er medisin for sjela:) -Å fiske der og se nisen som pleier å gå gjennom, og selvfølgelig bade og grille på perlestranda som ligger rett rundt det første neset.

Skulle likt å sett et bilde av brua og perlestranda med standpunkt nærmere efjord-tunellen (fra venstre) sommerstid.

Flott bilde du har tatt som vekker gamle minner:)

Christian
Birgitta S.

Genomtänkt och fin komposition som gör bilden vacker och attraktiv. Underbara speglingar.

Mvh
Birgitta
Carina A.

Christian: Ja, det er simpelthen helt himmelsk der ute. Bor ikke så langt unna, så skal nok ta flere bilder etterhvert. Skal absloutt prøve forslaget ditt med brua og perlestranda :)

Birgitta: Takk så mye :)
Christian M.

Hei igjen:) Jeg var i Nord-Norge i sommer og blandt annet i Efjord. Perlestranda er ikke det den en gang var, dessverre. Jeg så også at det å få med stranda fra den vinkelen jeg mente tidligere neppe kommer til å bli så vellykket da stranda nesten ikke kommer til å vises. Går du ut med båt der blir det kanskje noe helt annet:) Fint er det der uansett:)

Mhv Christian
Carina A.

Det er kjempelenge siden jeg var nede på perlestranda, så jeg vet ikke hvordan det ser ut der nå. Men det var trist å høre at den er forandret, til det verre hvis jeg forstod rett. Vi har båt tilgjengelig der ute, så det kunne være noe å prøve etterhvert. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu