Søskenkjærlighet
Vi satt på verandaen en sommerkveld og jeg tok dette bildet av lillebroren(10) og lillesøstra(14) mi. De er veldig glad i hverandre.
Jeg synes det er så koselig! Viser liksom kjærligheten imellom søsknene mine.
Utstyr
  • Speilrefleks
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Her ser du og kompositionen Marion,bildet av søskenkjærligeten er herlig,og fint valg att du tok sort hvitt.Broren din rører hånden litt,så den blir litt utydelig :) Og om du ser på vinduet så ser du att d ser ut som huset hold på og velter :) Dette ser ut som ett spontant tatt foto,og da er det ikke så enkelt og tenk på komposition,En annen vinkel så hadde det ikke sett ut som huset velta,men lurt og kutte ut folk fremfør vinduer før exempel,da fotograf el blitz synes da i vinduet.Hunden din du tok i farger,d va nydelige farger og lys ,men skeivt igen da,men går og rette opp som sagt.
MVH Torbjørn
Marion K.

Tusen takk for tips, Torbjørn! Lærer mye av kommentarene dine gitt! Ja, det var et ganske spontant bilde. Synes også det ville vært bedre med en annen bakgrunn. Skal huske på komposisjonen til neste gang!;) Takk igjen!
Avsluttet .

Bare hyggeli :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu