BiF
Apropos BiF-sesongen, denne kikket tilbake.
Irriterer meg at den andre måka ikke kunne holde vingene sine unna ruta mi. Ellers fornøyd må å fange måkas onde øye.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-06-21 11:25:52
    Versjon #2
Utstyr
  • 10d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_473008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vidar Aune W.
Ojoj! Dette var kanonbra! Den skarpheten og det øyet var veldig bra.

Enig i at den andre måka kunne hldt seg unna. Har du hele vingespennet før crop?
Kirsten H.
Jeg har aldri hatt blikkontakt med en fugl før. Dette er jo et blinkskudd! Det eneste som kunne vært bedre er at den ytterste kloa på måkas venstre fot mangler. Du har sikkert croppet en del her, så kanskje har du den på originalversjonen.
mvh Kirsten
Svein O.
Dett var knall, kloa er nevnt, litt forstyrrende med de andre måkene bak og på siden, litt forstyrrende skrå horisont men den blir ubetydelig når resten er så skarpt og klare farger. Hærlig blikkontakt med måka her.
Bra jobbet dette!

Svein.
Roy Helge R.
Det skal nevnes at jeg stod på akterdekket på en turistbåt i stiv kuling og ganske seriøse dønninger da jeg tok dette bildet. Måtte over på lesida og mate krabbene en liten stund seinere.

Der er ikke horisonten vi ser bak, det er en åsrygg, så om det er skjevt eller ikke vet jeg ikke.

Men hva fungerer best her? Jeg liker selv den beskårne utgaven (original) best, for jeg synes det blir rent for mange vinger og slikt i den ubeskårne.

Og er det noen som har noen tips om ting jeg kan gjøre for kanskje å dempe inntrykket av de andre vingene i bakgrunnen?
Andreas R.
Synes bildet var tøft, beskjært versjon klart best i mine øyne(mer ryddig). Har tidligere forsøkt meg frem med å maske på blur i tilfeller hvor jeg vil ha mindre forstyrrende bakgrunn. Har stort sett ikke gitt ønsket resultat(ser rart ut) I dette tilfellet, tror jeg ikke blur vil gagne bildet i særlig stor grad. Du kan sikkert fjerne den lille vingen i overkant relativt greit, men vingen i underkant tror jeg, med mindre du har god peiling og tid, bare skal la være. Har gått ned kloneveien, bruk lang tid, og fått et dårlig resultat litt for mange ganger til at jeg ville prøvd å fjerne vingen i underkant, men hvis du er flink i ps kan du jo prøve...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu