Hubroportrett
Nokså rett på hubroportrett fra morgenkvisten. Et av de siste bildene jeg tok før jeg kunne slå av blitsene, men desverre kom den ikke tilbake flere ganger denne morgenen... hadde håpet på litt mer actionbilder med hjelp av det gode lyset.
Utstyr
  • D700
  • Nikkor 200-400 vr
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetISO 640.
    4 x SB-900 på stativ ute i terrenget. Lysstyrken ble kontrollert med en SU-800. På dette bildet tror jeg det ble kjørt med EV - 3,0. - 2,7. -2,7. og - 3,0.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_473183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Solvår B.

For meg trengs det ikke mer action. Et flott portrett av hubroen som ser rett på meg og ser ut til å tenke sitt. Her kan jeg studere mange detaljer i fjærdrakten. Nydelig bakgrunn som framhever fuglen.
: ) Solvår
Frode L.

Hei.
Enig med Solvår,
flott portrett med gode detaljer og flotte farger,
flott lys og en nydelig bakgrunn.

Frode.
Bjørn Aksel B.

Hærlig portrett! Sikkert en fantastisk opplevelse å kunne betrakte disse flotte skapningene. Lekkert lys. Det kommer ofte mere situasjoner etter hvert. Flott start dette.
mvh
Bjørn A
Duy P.

Tar meg av hatten for flotte portretten av denne arten.

mvh duy
Svein Ove L.

Flott portrett av hubroen.
gode farger og skarphet..
Godt jobbet.
Harald N.

Dette var flott, eg har ikkje sett ein hubro, langt mindre fått han på brikka.

vh. Harald
Jan Inge K.

Skarpt og lekkert av hubroen i et flott lys..:-)
Kåre G.

Nydelig bilde av hubroen. Teknisk topp. Var på samme sted de to siste nettene og fikk mye bilder, men ikke så godt lys som deg. Fantastis opplevelse å ha disse store fuglene på kort hold.
Mvh. Kåre
Kolbjørn P.

Fantastiske detaljer i fuglen her Tor Eirik, nydelig fugl, litt minus for alle blitsrefleksene i øynene, men et herlig bilde
mvh Kolbjørn
Bjørn T.

Bare å gratulere her! Ett av de beste hubrobilder jeg noen gang har sett. Veldig fint lys, god skarphet, masse detaljer og en nydelig bakgrunn! Mvh Bjørn
Bjørn-Atle A.

Nydelig og knivskarpt av hubroen. Flott eksponert og fine farger. Skal jeg være ekstremt kritisk kunne du kanskje gjort noe med blitsrefleksjonene i øyet. Tror det ville sett mer naturlig ut med en refleksjon i hvert øye i stedet for 3-4 (kanskje tatt vekk alle de "blitsgenererte"). Uansett er dette et suverent portrett av hubroen.
Daniel A. S.

Nydelig hubroportrett!
Skarpt, fint lys +++.
Bare å ta av seg hatten!
Tor Eirik P.

Tusen takk for kommentarene! :)

Hehe.... jo jeg er nok enig ang blitsrefleksjonene, men jeg syntes det var litt artig med ei lang rekke med blitser i øynene, og så forteller de jo litt om teknikk og fremgangsmåte, så derfor lot jeg de være i dette bildet :)
Fjernet de i det forrige.
Kjell Ivar Ø.

Flott tett på portrett av hubroen. Detaljerikt.
mvh Kjell Ivar
Håvard F.

Fantastisk hubroportrett :) Her er det nøye planlagt-- og med full klaff! Spennende å se hvordan du lyssatte her Tor Eirik.
Ha en fin kveld.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu