Rektors siste tale
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_473190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tormod D.
Et herlig bilde fra et litt uvanlig perspektiv. Blikket vandrer mellom rektors "strenge positur" og elevens relativt høytidelige (og litt uinteresserte) holdning. Jeg trekker på smilebåndet av den ene eleven som har oppdaget deg og gir deg tommelen opp. Pluss for pianoet som forteller at her har det sannsynligvis også vært underholdning.
Bjørnar P.
Beskrivende situasjon. God teknikk. Mange halve kropper på venstre side er ikke noe pluss, men kanskje ikke så lett å finne gode alternativer. Kanskje et tettere utsnitt som bare inkluderte rektor og personene i midten hadde vært en ide?
Yngve Sem P.
Finfint perspektiv. Passe høytidelig, mest takket være rektors positur. Fortellende.

Får inntrykk av at bildet heller litt mot venstre, mulig en horisontal flip vil resultere i bedre vektfordeling av objektene i utsnittet. Jeg støtter Bjørnars forslag til kutt, som ikke bare vil balansere bildet bedre, men også gjennomføre det "sprengte" utsnittet. Dermed vil du skape et inntrykk av uviss menneskemengde. Leit med den hvite veggen til høyre, som skaper et tomrom.

Litt synd at noen av elevene er mer opptatt av fotografen, men du ber jo om oppmerksomhet med en slik plassering. Fyren med tommelen opp kunne vært en artig brytning om han var alene om å se fotografen, synes jeg. :)
Johan S.
Takk for fine tilbakemeldinger!
Jeg ser benene til venstre kan virke forstyrrende, men tanken var å vise kontrasten mellom oppmasjerte og "striglede" elever og deres noe mer avslappet opphav.

YSP; Jeg mener det at noen av elevene er mer opptatt av fotografen enn rektor understreker at det kun er minutter igjen på siste obligatoriske skoledag.

mvh
Johan
Bent U.
Ikke enkelt å ta et fint bilde av dette vanskelige motivet. Perspektivet er håpløst spør du meg, når alle kikker fremover, selv om jeg skjønner hva du prøver å si med bildet. At bildet heller ikke finner sin naturlige avgrensning ut mot sidene, gjør dette heller ikke bedre. Ikke noe jeg ville ha vært stolt av å vise frem akkurat.

Mvh Bent
Johan S.
Takk for kommentaren Bent.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu