Drømmene
Dette bildet likte jeg veldig godt. Jeg føler at de drømmer. Litt synd halve annsiktet til hun øverste bli alt for mørkt, men øyet tar litt oppmerksomheten. Men jeg har ikke jobbet med bilde noe i photoshop. Så jeg liker det godt!!!
Bildet inngår i albumet Studio - Bilder som jeg har tatt i studio på skolen. Bilder av venner til prosjektarbeider.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jørgen K.

Likte bilde veldig godt.
Skal jeg sette fingeren på noe, så likte jeg ikke helt blikke til den fremste dama. Kunne vært litt mer drømende.

Mvh Jørgen
Agathe Matilda B.

helt enig... hun så så bestemt ut, det passet ikke. hva om begge hadde smilt? men pargene er bra.
Cathrine K.

Hei Helene her synes jeg den fremste damen ødlegger mye av bildet form og utrykk. Her er hun mer spørrende til personen som ser mot henne og det kan virke som hun prøver å få kontakt. Bilde hadde vært bra om du hadde kanskje fjernet den fremste modellen. Liker farge valgene dine og stoffet du valgte. Passer veldig bra til drømmende utrykk........... Cat
Avsluttet .

Alt er allerede sagt. Stå på! :o)
Avsluttet .

likte fargene kjempegodt er og! men enig med uttrykket til den fremste jenta. veldig fine hudtoner du har fått til og! :)
Arild H.

Se på ansiktet til bakerste jente. Hun er jo nydelig.Trenger ikke absolutt ha lys i hele ansiktet.Husk du skal tegne med lys. Hva vil du ha fram?Liker mye mindre hennes skulder.Den holdes slik at det ser ut som hun er en body-builder.Jenta forran kunne med fordel sett rett opp.Både for å harmonere med bakerste+ det ville vært til hennes egen fordel. Husk å spørre deg: Hva er interessepungtet i bildet? Du må ha et klart poeng med bildet, og gjerne overdrive dette for at vi andre skal forstå bildet.
Stå på. Mvh Arild
Helene M.

Tusen takk for mange tilbake meldinger. Jeg er helt nybegynner og jobber på skolen med bilder. Så jeg må årøve meg litt ut, og det er bra å få tilbake meldinger, slik at jeg kan bli bedre...
Nils B.

Vakkert og skulle ønsket at jeg kunne betrakte dette i noe større format. Bra lys og fin stemning.
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu