Crowd
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_474130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ingunn T.

Et artig bilde å studere. Mon tro hva de bivåner...
Han nede i venstre hjørne har tydeligvis sin egen opplevelse av tingene:-) De ser bare delvis engasjerte ut så da er det vel ikke opera det handler om her? Liker at bildet er så proppa med folk fra ende til annen. Flott sort-hvit med gode kontraster. Sollyset jobber ikke mot deg her. Dette er severdig.

Mvh Ingunn
Håvard F.

Mange uttrykk å lese her... Skulle kanskje ønske at det var en eller annen "figur" som skapte et direkte fokus... Mulige det er mannen med klare glass i brillene høyt opp - nesten midt i bildet.. Han kikker motsatt vei.. det liker jeg.
mvh
Håvard
Jan Erik F.

Takk til dere for fine tilbakemeldinger ! For meg er karen nederst i venstre hjørne sterk... :) Kontrastene kan være store, ikke alle liker teater i gata.

Jan Erik

Gulli Hanne O.

Her var det mange uttrykk, både engasjerte og ikke fullt så engasjerte. Synes dama med solbriller på - øverst i bildet, litt til venstre for midten - er engasjerende. Virker ikke helt fornøyd med det hun ser, kanskje hun lurer på om hun skal gå hjem?
Veldig bra bilde, liker det.

Gulli :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu