From an old Mans Sandbox 457 = Portrett i digital Lego
Orginalbildet er fra Ruinbyen Hampi i sentral Karnataka i India. Jeg synes bildet fremsto som perfekt for en manipulasjon. Når man har fotografert i 51 år så er det artig å gå litt andre veier istedenfor å drukne i mengden av makan bilder som andre leverer.
http://pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_474282} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Pål S.

tja, er ikke direkte spennende, hvor vil du, hva er meningen bak "ødeleggelsen" av bildet? (jeg "hater" manipuleringer, så de skal ha en god tanke for at jeg skal like de.)
Lars Ivarson F.

hmm..dette minna meg litt om dei puslebileta som me kunne kjøpe, lime samann av masse små 'brikker' og henge på veggen..artig når ein har levd ei stund..
Roar K.

Pål Skogli:
Siden du er en hater av manipulasjoner så ser jeg ikke helt poenget med å plukke ut dette bildet for kommentar om da ikke hele poenget er å fortelle meg akkurat det hvilket ikke er så interessant i og med at jeg har stor glede av manipulasjoner, både egne og andres. Kan jo opplyse at bildet av apen, en baviantype noe mindre enn de som finnes i Afrika påtruffet i sentral Karnataka i India lever i beste velgående. Dette er bare en annen utgave.

Lars:
Lenge siden jeg lekte med Lego så siden Ca. 50 år har gått siden sist så var det artig å prøve litt igjen - riktignok digitalt denne gang.

Roar
Per Einar G.

Når jeg så på thumben forventet jeg et bilde av en apekatt art som virket intressant. Overraskelsen var stor da jeg åpnet bildet og ble møtt av lego..he,he, anderledes og artig vri!

Mvh
Per E.
Roar K.

Det finnes også en orginal, men den er ikke lagt ut her tror jeg.
Takker så mye.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu