- NED TIL HALLEN -
Nok et bilde fra gamle Østbanehallen.
Har lagt på litt spesiell etterbehandling.
Bildet inngår i albumet GATEBILDER - OSLO -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-07-04 16:45:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D 700
  • Nikon 50 mm 1,4 D
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_474916} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torbjørn P.

Synes dette var tøft. Liker etterbehandlingen du har gjort her. Ekstremt mange elementer i dette bildet i form av figurer og linjer i alle retninger. Rulletrappa som rammer inn menneskene nedenfor gjør at det fungerer svært godt i mine øyne allikevel.
Venche J.

Enig med taleren over, det ble tøft. :)
Flott fra deg.
Wenche - på Jar.
Avsluttet .

Stilig kaos på østbanestasjonen.
Tror du må gå i dekning Roy, Wenche er på Jar hehe.
mvh arild
Inger Anne Maritsdotter V.

Her var det veldig mange detaljer å studere.
Et interessant og severdig bilde.
Veldig bra teknisk.
Eg liker godt etterbehandlingen her.

Inger Anne
Lars Ivarson F.

Er samd med Torbørn P, men tiltar det litt mot venstre?
Håvard F.

Spenstig behandlet. Men bildet blei tøft synes jeg
Ha en fin dag Roy Arne
mvh
Håvard
Gulli Hanne O.

Utrolig masse linjer, buer og vinkler her! Fint at rulletrappa fanger og leder blikket til menneskene. Liker etterbehandlinga du har gjort, det blei et sprekt bilde.

mvh Gulli :)
Duy P.

Meget godt jobba i ps.
Østbanen ser ikke så moderne og stilig ut som du har framstilt her.
Skinnede og blanke på hele bilde som speiler alt om hverandre. Så rent,vakker og lite mennesker her jeg aldri sett Østbanen.

mvh duy
Avsluttet .

Som sagt, jeg synes du har fått frem en fin effekt i bildet. Og så leser jeg fra Duy at Østbanen ikke ennå er renere en før i tiden, men den ble jo veldig ren på bildet ditt.

Det kan se ut som at den rulletrappa som er midt i bildet, går ned. Grunnen til at jeg tror det, er mennene i dress nede på gulvet nedenfor trappa nettopp har stått i denne nedover-rulletrappa, kan nesten se det på ganglaget.
Det er en trapp ved siden av. Den går sikkert opp, den må jo gjøre det for at den andre skal gå ned. Slik at det blir en fin rullering. Rullings er jo ikke "in" lenger, nå går det helst på ferdigrullede. Jeg bruker endel rullings enda når jeg er ute på tur. Burde nok slutte, men prisen har ikke blitt høy nok enda.
Den løpende grønne mannen oppi taket pleier som regel å løpe etter piler. Så også her. Sjelden du finner små grønne men som ikke løper etter piler.

Taket har en fin bue, og det lekker nok noe når det regner. Men det er jo bra, så får blomstene til Mester Grønn vann, de trenger det for å overleve i denne ellers så tørre hallen.
Jeg ser at det nå er satt opp rekkverk i høyresiden der. Mulig det har noe med hopp å gjøre. Mange prøvde før i tiden å hoppe på toget. Klarte de ikke det, hoppet de ned fra 2. etage. Dessverre var ikke fallet høyt nok, og det er utbedret nå med rekkverket. Tror det blir mye hardere å treffe flisene på gulvet som ligger der nede i 1. etage. Skifer er jo steinhardt.

Ellers så kjenner jeg igjen klokka, og viserne står stadig på 5 på halv ett.
Bra at alle har fått sitt eget lille tak. I disse takene er det sikkert luker som man kan lukke opp når det regner ute.
Kvinnen i rødt avslører at vi er i 2010. Veldig mange har fått denne sykdommen ser jeg. Den ene armen bendes opp mot tilstøtende øre. Jeg tror det må være vondt med denne sykdommen. Andre snakker med seg selv. De har vært på sykehuset og fått armen spjelket. Da klarer de ikke å klø seg i øret lenger.
Men hvorfor de snakker til seg selv etterpå, vet jeg ikke. Muligens en bivirkning av medisineringen de fikk på sykehuset.
MacDonalds er også til stede. De har veldig fin mat på TV. Men du finner ikke slik fin mat når du møter opp hos Mac'en. Helst ligner det en slitt skosåle, og en pose med halshøggede poteter. Det grønne og røde som er på maten på TV, mater de kaninene med.

Et flott fortellende bilde RAK.
mvh arild
stephen b.

Dette er vel et HDR-bilde. Kul effekt. Som et realistisk foto har det litt i overkant mye 'glorieeffekt'.
Jane B.

Synes dette ble skikkelig stilig! Mye detaljer å studere her ja! ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu