Stankelben
Utstyr
  • 7D
  • EF 100/2.8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetOppsøking av egnet lys (skygge) i en blomstereng . . .
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jóhann Á.

Fint bilde, det her! Mest imponert over klarheten i lys og farger...sliter med det i skyggen!

MvH, Jóhann
Solvår B.

Flott og skarpt med nydelig lys på insektet. Jeg har sett en stund på det ene beinet. Det ser ut som tre lange tær, eller som beinet er formet som et kors. Underlig.
: ) Solvår
Carsten A.

Det er nok benpar nr. 2 som skaper litt forvirring. Høyre ben (av benpar nr. 2) kommer rundt fra baksiden (sett herfra) av det flate gresstrået, og krysser så venstre ben (av benpar nr. 2). Er nok ikke mer merkelig enn som så. Benpar nr. 1 holdes relativt samlet og støtter seg til gresstrået et stykke overfor hodet. Benpar nr. 3 støtter seg til gresstrået et stykke under insektkroppen.

MVH CA
Kolbjørn P.

artig bilde av stankelbeinen som klatrer i bladet, flott kontrast med fargen på insektet mot de grønne variasjonene, nydelig skarphet om vanlig fra deg, likte dette
mvh Kolbjørn
Espen A. I.

Godt teknisk opptak. Utifra billedlig teknisk perspektiv har bildet et fargestikk, men det ser ut som det er naturlig, siden dette kanskje er et opptak fra blålige timer. Morro og se at stankelbenene sliter litt i front.

E.
Carsten A.

"...at stankelbenene sliter litt i front" - skjønte ikke det.

Ellers sitter dette stankelbeneksemplaret helt i utkanten av av hveteåker (plantene vi ser er hvete). På denne tiden av året (tidlig juli) er denne planten grågrønn med et betydelig innslag av blått i det grønne.

MVH CA
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg tror kanskje Espen mente at det er artig at leggene rundt strået krysser seg, for det synes isåfall jeg var en fiffig detalj. Utover det er det et helt greit stankelbenbilde med god skarphet der det trengs (overkroppen), og med spreke farger som legges merke til. Positivt. Jeg synes godt om kontrasten grønn/gul.

Ingebjørg
Odd L.

Hei
Flott sett av stankelbein dette her,
Liker spesielt at det nedre beinet syns gjennom bladet.
Flott skarhet og flott bruk av lyset.

mvh Odd L
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu